Scary Movie 2 Online

Scary Movie 2 Online Subtitrat

Scary Movie 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Scary Movie 2 online gratis subtitrat in limba romana: Un grup de adolescenti printre care si Cindy CampBell si Brenda Meeks sunt invitati sa petreaca o noaptea in Hell House. Profesorul Oldman i-a convins ca acest lucru este pentru un proiect al scolii, dar noaptea nu va trece usor. Master Kane este mort de mult timp, dar inca planuieste sa se inveseleasca, in special cu Alex Monday. Cand lucrurile incep sa mearga rau de tot, gasca trebuie sa coopereze pentru a gasi o cale de a captura aceasta fantoma.

Scary Movie 2 gratis online cu subtitrare in limba romana este un film de comedie.

Filmul se deschide cu o parodie din Exorcistul (film), în cursul căreia o adolescenta pe nume Megan Voorhick devine posedata cu pnemonia. Doi preoţi, părintele McFeely şi Tatăl Harris, încercarea de a conduce vehicule demonul, dar exorcizare nu merge cum a fost planificat, rezultând într-un lanţ din Scary Movie 2 online subtitrat de vărsături şi instanţe diferite de lângă-pedofilie. În cele din urmă, McFeely răspunde la o insultă faţă de mama lui prin împuşcare Megan.

Un an mai târziu, Cindy Campbell, Brenda Meeks, Ray Wilkins, şi Meeks Shorty sunt la colegiu, încearcă să trăiască o nouă viaţă, în urma evenimentelor din filmul precedent (deşi cele mai multe dintre ele de fapt, a murit în Scary Movie, Brenda susţine într-o scenă elimină ca moartea ei a fost o experienţă aproape de moarte). Cindy şi Brenda obţine contin tag-ul de către o fată inadaptabil social, Alex. Ray, inca confuz despre Scary Movie 2 si despre sexualitatea lui, are doi noi prieteni de sex masculin, Tommy şi Buddy . Shorty este în continuare acelaşi Stoner a fost înainte.

Un profesor locale, Profesorul Oldman şi asistentul său paraplegic, Dwight Hartman, planul de a studia activitatea paranormale la o casă bântuită local numit Casa Iadul folosind adolescenti Clueless. Între timp, avansurile lui Buddy sunt dispreţuit de Cindy, care se recuperează din relaţia ei anterioare. Ducând la o scenă în care Prieteni dă Cindy o Wedgie.

Related Posts

Scary Movie 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Scary Movie 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: