Scary Movie 5 Online

Scary Movie 5 Online Subtitrat

Scary Movie 5 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Scary movie 5 online subtitrat in romana este un film american de comedie; al 5-lea din seria Scary Movie. Se pare ca Lindsay Lohan se pregateste sa faca sex cu Charlie Sheen si se decid sa filmeze acest lucru, instaland peste 20 de camere video. Acestia rezolva lucrurile facand exercitii ciudate de gimnastica si la un moment dat Charlie incepe sa leviteze, fiind tinut in aer de catre o forta paranormala si incepe sa fie izbit de pereti si usi pana cand aterizeaza din nou in pat. Lindsay este speriata, asa ca se decide sa plece acasa, dar ajunge sa fie posedata si il omoara pe Charlie.

Filmul Scary Movie 5 online subtitrat in limba romana merita urmarit

Corpul lui Carhlie a fost gasit in acea zi, dar acesta nu s-a oprit din petreceri timp de trei zila, insa cei trei copii ai sai au fost dati disparuti. Lindsay a fost arestata din nou pentru crima, si o recompensa a fost pusa pe informatii vitale despre copii disparuti.

Dupa mai multe luni, Mac Miller impreuna cu Snoop Dogg se aflau in padure, in cautarea de canabis. Dupa ce fura o planta acestia incep sa fuga si se adapostesc intr-o cabana. La intrare in acea cabina din Scary Movie 5 online, acestia observa trei creaturi stranii, despre care aflam mai tarziu ca sunt copii lui Charlie, si ii predau in schimbul recompensei.

Copii sunt tinuti pentru cateva luni la un centru pana cand se considera ca sunt gata pentru a fi dati pentru adoptie. Cand fratele lui Charlie, Dan Sanders si sotia sa Jody vin sa-i preia, acestora le este spus ca daca doresc sa-i adopte, trebuie sa-si instaleze camere video de securitate in casa.

O serie de evenimente au loc in noua lor casa, in filmul online Scary Movie 5 subtitrat in romana. Parintii afla de la copii ca atacurile din casa lor sunt facute de catre Mama, mama copiilor, care este sub un blestem si incearca sa se sacrifice atat pe ea cat si pe copii. Maria din Scary Movie, menajera cuplului, de origina hispanica, este foarte speriata si incepe sa faca diverse ritualuri pentru a alunga spiritele rele.

Related Posts

Scary Movie 5 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Scary Movie 5 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Gabriel says:

    Fain tare! :))

Nume: 

Email: