Scream 4 Online

Scream 4 Online Subtitrat

Scream 4 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Scream 4 online subtitrat in limba romana este un film horror ce a aparut in anul 2011. Sidney Prescott, acum autoarea unei carti de auto ajutor, se intoarce acasa in Woodsboro. Acolo se reintalneste cu Sherifful Dewey si cu Gale care s-au casatorit, dar si cu vara ei Jill si matusa Kate. Din pacate, aparitia lui Sidney a cauzat ca Ghostface sa se intoarca, punandu-i pe Gale, Dewey, Jill, prietenii ei si intregul oras in pericol.

Filmul Scream 4 online 2011 cu subtitrare in romana este un film de groaza cu un ucigas in serie

Sidney stă la matusa ei Kate Roberts iar mai târziu în acea noapte, Olivia, care trăieşte alături de Jill, este atacata şi ucisa de către Ghostface in timp ce Jill şi Kirby urmaresc un film de groază. Sidney şi Jill au fost rănite, în încercarea lor de a o salva pe Olivia, şi sunt luate la spital, în cazul în care Rebecca este ucisa în garaj şi aruncata pe o masina ce apartine unui post de ştiri si întrerupe o conferinţă de presă făcută de Dewey pentru a calma spiritul orasului. Gale din filmul Scream 4 se decide să meargă si sa rezolve crimele, asa ca apeleaza la ajutorul a doi tocilari – Charlie Walker şi Robbie Mercer, care explică faptul că ucigaşul utilizeaza regulile din remake-uri unor filme horror. Charlie ajunge la concluzia că criminalul va lovi, probabil, la o petrecere fiind a avut loc în noaptea aceea, la fel cum a avut loc cu crimele originale, aducerea Stab-a-Thon maraton film în acea noapte.

Gale merge la Stabathon să investigheze, dar este atacata şi rănita de către Ghostface, care fuge cand Dewey soseşte. El o ia pe femeie si o duce la spital la spital. La scurt timp după aceea, la casa lui Jill, poliţiştii Anthony Perkins şi Ross Hoss sunt ucişi. Sidney, personajul principal din Scream 4 online subtitrat descoperă că Jill a părăsit şi a plecat la casa lui Kirby, şi se duce în jos să-i spuneţi lui Kate, dar criminalul ajunge.

Related Posts

Scream 4 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Scream 4 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Mihai says:

    Ca sa fie interesant filmul facetil ca in realitate,adica ce ar face politistii sa nu se mai intample sau sa trimita militari si sa stea la toate casele cate 5 militare aliniati de paza fara sa se desparta de ei

Nume: 

Email: