Serendipity Online

Serendipity Online Subtitrat

close

Serendipity online gratuit in romana este un film romantic de comedie in care joaca Kate Beckinsale si John Cusack. Filmul a fost scris de catre Marc Klein si regizat de catre Peter Chelsom. Daca este cineva interesat, muzica din fundal este compusa de catre Alan Silvestri. In New York, in timpul sezonului de cumparaturi dinaintea [...]

Serendipity online gratuit in romana este un film romantic de comedie in care joaca Kate Beckinsale si John Cusack. Filmul a fost scris de catre Marc Klein si regizat de catre Peter Chelsom. Daca este cineva interesat, muzica din fundal este compusa de catre Alan Silvestri. In New York, in timpul sezonului de cumparaturi dinaintea Craciunului, Jonathan Trager, personajul nostru principal o intalneste pe Sara Thomas, caci amandoi incearca sa cumpere aceeasi pereche de manusi din casmir din magazinul Bloomingdale.

Vezi filmul Serendipity online gratis subtitrat in limba romana


1108 - 468x60_ro

Cei doi par sa simta o atractie unul pentru celalalt, in ciuda faptului ca amandoi sunt anjati momentan intr-o relatie. Acestia ajung sa manance impreuna inghetata la Serendipity, si intr-un final isi iau la revedere. Dar, amandoi realizeaza ca au uitat chestii la bar si se re-intalnesc.

Considerand ca a fost o lovitura a sortii, Sara si Jonathan se decid sa mearga in oras impreuna, si se opresc la patinuarul Wollman Rink din Central Park. Jonathan o invata pe Sara despre Cassiopeia, caci pistruii de pe mana fetei sunt identici cu paternul acelei constelatii. La sfarsitul noptii, Jonathan sugereaza ca cei doi sa schimbe numarul de telefon. Sara il noteaza pe al ei, dar hartiuta zboara. Vrand ca soarta sa lucreze pentru ei, Sara ii cere lui Jonathan sa scrie numarul sau pe o hartie de 5 dolari, in timp ce ea il scrie din nou pe al ei in interiorul unei carti – Dragostea in timpul Holerei. Daca sunt sortiti sa fie impreuna, el va gasi cartea si ea va gasi bancnota de 5 dolari, si isi vor gasi drumul unul catre celalalt.

Jonathan nu este multumit asa ca cei doi se duc intr-un hotel cu 28 de etaje si intra amandoi in lifturi diferite sa vada daca amandoi vor alege acelasi numar. Amandoi apasa pe etajul 23, dar liftul lui John devine mai aglomerat asa ca nu ajunge la timp si Sarah se face nevazuta.

Multi ani mai tarziu, Jonathan este la o petrecere impreuna cu logodnica sa Halley Buchanan. In aceeasi zi, Sara ajunge acasa la ea unde il gaseste pe Lars Hammond, un muzician faimos, care o cere in casatorie. Caci ziua nuntii lor se apropie, cei doi se re-intorc la New York in speranta ca este posibil sa se intalneasca din nou.

Jonathan si cel mai bun prieten al sau Dean, se intorc la Bloomingdale pentru a o cauta pe Sara. Acestia il intalnesc pe acelasi vanzator si fac rost de o adresa. Acestia intalnesc un pictor care isi aminteste ca fata a trait pentru o scurta perioada de timp la o locatie foarte aproape de Serendipity.

Actori

  • John Cusack – Jonathan Trager
  • Jeremy Piven – Dean Kansky
  • Kate Beckinsale – Sara Thomas
  • Bridget Moynahan – Halley Buchanan
  • Molly Shannon – Eve

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Crazy, Stupid, Love Online
Crazy, Stupid, Love Online
The Rum Diary Online
The Rum Diary Online
The Good Guy Online
The Good Guy Online

Un Comentariu la acest film

  1. nobody says:

    nota 20

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: