Seven Pounds Online

Seven Pounds Online Subtitrat

Seven Pounds online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Seven Pounds online subtitrat este povestea unui singur om. Acu doi ani de zile, Tim Thomas, trimitea un mesaj text in timp ce conducea, iar din cauza neatentei lui un accident de masina a avut loc, in care au murit sapte persoane: 6 straini si logodnica sa, Sarah. Pentru a se simti impacat cu tine, Tim este hotarat sa salveze vietile a sapte oameni, desi acest tel al sau este clar abia spre finalul fimului, sau mai devreme – pentru acei spectatori care vor pune cap la cap toate indiciile care sunt prezentate pe parcurs.

Titlul filmului Seven Pounds online subtitrat in limba romana contine un numar magic – cifra sapte, si este un numar care are legatura cu acest film

La un an de zile dupa accident, acesta renunta la slujba sa – inginer aeronautic, Tim doneaza un lob al plamunului sau catre fratele lui Ben. Sase luni mai tarziu acesta isi doneaza o parte din ficatul sau catre un lucrator pe nume Holly. Dupa aceste doua reusite, el incepe sa caute alti candidati. El se intalneste cu George, un antrenor de hochei, si ii doneaza un rinichi; apoi ii doneaza vaduva unui tanar pe nume Nicholas.

Cu doua saptamani inainte de a muri in filmul Seven Pounds subtitrat, acesta il contacteaza pe Holly pe care il intreaba daca mai cunoaste pe cineva pe care l-ar putea ajuta. Aceasta ii sugereaza sa-l ajute pe Connie Tepos – care traieste cu un iubit abuziv. Tim se muta din casa sa si se duce la un motel, luandu-si doar prietene sale meduzele. Intr-o noapte, dupa ce a fost batut, Connie il contacteaza pe Tim si acesta ii da cheile de la casa lui de pe plaja. Aceasta se muta impreuna cu cei doi copii in noua sa casa.

Dupa ce-i fura actele fratelui sau, acesta se foloseste de ele si se da drept Ben. Folosindu-se de acestea, Tim din Seven cauta alti candidati pentru ultimile sale doua decizii =, in total in numar de sapte (Seven). Primul este Ezra Turner, un orb caruia ii place sa cante la pian.

Apoi el o contacteaza pe Emily Posa, un fata care are o serioasa problema la inima si o grupa de sange rara numita Pounds. Acesta petrece timp cu ea. Acesta se indragosteste de ea si se decide, sa faca ultima sa donatie!

Related Posts

Seven Pounds Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Seven Pounds online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Veselu Lili says:

    foarte frumos filmul dar si trist.

  2. Adela Balan says:

    A masterpiece!

Nume: 

Email: