Seventh Son Online

Seventh Son Online Subtitrat

Seventh Son online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Seventh Son online subtitrat in romana din 2013 este un film de fantezie bazat pe primul roman din seria de magie neagra pentru copii a lui Joseph Delaney. Povestea se centreaza asupra lui Tom Ward, un baiat cam de 15 ani, al 7-lea fiu dintr-un tata cu inca 6 frati. Acesta ajunge sa fie ucenicul lui Spook, iar noi ii urmarim aventurile.

Intr-un timp indeparatat, un mare rau e pe cale sa fie dezlantuit, iar acest rau va aprinde din nou flacara razboiului dintre fortele supranaturalului si oameni. John Gregory este una din persoana care lupta impotriva raului in acest film online subtitrat din 2013; el este cel care a prins-o pe puternica vrajitoare Malkin, acum foarte multe secole. Dar, vrajitoarea a scapat si cauta razbunare. Ridicandu-si armata de zombie, Malkin se pregateste sa-si arunce furia asupra lumii. Doar un singur lui ii sta in cale – cel care a prins-o acum multi ani.

Trailerul de la filmul gratis Seventh Son 2013 online subtitrat in limba romana poate fi vizionat mai jos

O reuniune mortala il pune pe Gregory fata in fata cu rau de care i-a fost frica mereu ca se va intoarce. Acum mai are timp pana la urmatoarea luna plina sa faca ceea ce de obicei tine ani buni: sa-si antreneze ucenicul, pe Tom Ward, astfel incat acesta sa poata lupta impotriva magiei negre ca nimeni altul. Singura speranta a omenirii este al 7-lea fiu, ceea ce in engleza ar veni tradus Seventh Son, daca nu v-ati prins.

Se pare ca filmul Seventh Son online subtitrat in romana este doar vag inspirat din roman, caci mare parte din personaje au doar mici similaritati cu cele din carte. Nici povestea generala si firul actiunii nu au ramas intacte, dar cu toate astea speram ca va fi un film online gratis apreciat de catre voi.

Related Posts

Seventh Son Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Seventh Son online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. balescu alex says:

    sper sa apara in curand caci este foarte bun.

  2. stf says:

    pare un film bun…mai asteptam sa apara!

Nume: 

Email: