She’s the Man Online

She’s the Man Online Subtitrat

She’s the Man online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Daca va era dor de un film de comedie, She’s the Man online subtitrat in romana este ceea ce trebuie sa cautati. Dupa cum spune si titlul, in rolul principal o avem pe Viola Hasting, o fata din Cornwall careia ii place sa joace fotbal, dar care a fost data afara din echipa fetelor. Dupa ce a fost refuzata de catre antrenor cu privire la cererea ei de a juca in echipa baietilor, fata gaseste o cale de a juca impotriva rivalei lui Cornwall, Illyria. Fratele geaman a lui Viola, Sebastian, este inscris si el la scoala la care este Viola acum, ca un student nou. Dar, fratele ei se duce la un concurs in Londra cu banda lui, si acesta ii spune fetei sa-l acopere si sa le spuna celor de la scoala ca este bolnav; la fel si parintilor, care sunt divortati si crede ca baiatul se afla la celalalt.

Filmul She’s the Man online cu subtitrare in limba romana

Violei ii vine o idee, si s-a gandit sa se dea drept Sebastian, caci nimeni din scoala nu-l cunoaste, si sa se alature echipei de fotbal a baietilor. Aceasta spera sa-l umileasca pe fostul ei prieten, Justin care joaca pentru echipa rivala.

La Illyria, colegul de camera a lui Viola este Orsino Duke, un atacant foarte aratos din echipa de fotbal. Viola ajunge in echipa a doua, spre supararea ei. Intre timp, partenerul de laborator a Violei, care este acum deghizata in Sebastian, Olivia, se pare ca incepe sa-i faca avansuri. Acest lucru este fustrant pentru Duke, care o place pe Olivia. In schimbul ajutorului primit din partea lui Sebastia, in legatura cu Olivia, Duke accepta sa se antreneze cu “Sebastian”. Acest lucru o ajuta eventual pe fata sa ajunga in prima echipa, ceea ce o incanta.

Lui Sebastian din She’s the Man online subtitrat ii este amintit cu un mesaj din partea mamei, despre carnavalul Junior League la care el si Viola au promis ca vor participa. Din cauza faptului ca mama lui Duke face si ea parte din aceasta organizatie, acesta trebuie sa mearga si el. “Sebastian” din She’s the Man online subtitrat este fortat sa-si schimbe infatisarea foarte des, astfel incat sa para ca amandoi fratii sunt prezenti la festival. Fata nu trebuie sa se intalneasca cu mama ei sau cu Monique in timp ce este deghizata caci astfel s-ar afla totul. Dar, acest lucru este greu de realizat, caci trebuie sa faca si treburile fratelui ei. Mai departe in She’s the Man online gratis cu subtitrare in romana Duke si Viola se intalnesc pentru prima data in acest mod, si ajung sa incinga putin spiritele, sarundandu-se si lasandu-se vazuti fara sa vrea de fostul prieten al Violei.

Actorii din filmul gratis She’s the Man:

  • Amanda Bynes – Viola/Sebastian Hastings
  • Alex Breckenridge – Monique Valentine
  • Channing Tatum – Duke Orsino
  • Laura Ramsey – Olivia Lennox
  • Vinnie Jones – Antrenorul Dinklage
  • David Cross – Principal Horatio Gold
Related Posts

She’s the Man Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul She’s the Man online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: