Silence of the Lambs Online

Silence of the Lambs Online Subtitrat

Silence of the Lambs online subtitrat in limba romana face parte din categoria Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Silence of the lambs online gratis subtitrat sau in traducere – Tacerea Mieilor. O tanara pe nume Clarice Starling este agent FBI si ii este desemnata misiunea de a gasi o femeie, care a fost data disparuta si care se presupune a fi sechestrata de catre un criminal in serie. Se presupune ca acest criminal este puternic dezorientat, si isi schingiueste victimele. Clarice incearca sa intre in mintea criminalului, iar pentru asta femeia incepe sa-l chestioneze pe un alt criminal in serie, care a fost prins de politie si care se aseamana oarecum cu cel pe care il cauta. Acesta este Hannibal Lecter, care a fost un respectabil psihiatru. Clarice trebuie mai intai sa castige increderea lui Lecter inainte ca aceste sa-i ofere vre-o informatie.

Filmul The Silence of the Lambs online subtitrat in romana este un thriller psihologic.

Vanatoarea criminalului incepe, iar Starling il viziteaza pe Lecter in celula sa, construita într-un tribunal din Tennessee şi il confruntă cu decriptarea ei pe numele pe care acesta i l-a furnizat. Lecter refuză sa-i spuna lui Starling ceea ce stie, şi o forteaza să-i povestească despre traumele ei din copilărie. Ea îi spune ca a ramas orfana de mica şi s-a mutat la ferma unei rude. Ea a descoperit un abator unde se taiau miei şi a incercat sa salveze unul dintre ei, fugind cu el de acasa. Lecter din filmul Silence of the Lambs online subtitrat îi dă dosarele privind o persoana pe nume Buffalo Bill iar conversaţia lor este întreruptă de Chilton şi de poliţie care o dau pe femeie afara din cladire. Mai târziu în acea seară, Lecter ii ucide pe cei doi paznici, iese din celula sa, şi dispare.

Starling analizele adnotările lui Lecter in acel dosar şi îşi dă seama că Buffalo Bill o stia personal pe prima sa victima. Starling din Silence of the Lambs călătoreşte în oraşul natal al victimei şi descoperă că Buffalo Bill este probabil un croitor, si probabil isi foloseste cunostintele pentru a coase bucati din pielea victimelor sale. Ea il telefoneaza pe Crawford care este deja intr-o operatiune ce se incheie fara succes.

Related Posts

Silence of the Lambs Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Silence of the Lambs online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: