Sin City Online

Sin City Online Subtitrat

Sin City online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sin City online subtitrat sau in traducere libera Orasul Pacatului, este un thriller scris, regizat si produs de catre cunoscutul Frank Miller care a primit si ajutorul lui Robert Rodrigues. Este un film alb-negru bazat pe romanul lui Miller care are acelasi nume. In film joaca o multime de staruri printre care: Bruce Willis, Jessica Alba, Benicio Del Toro si multi altii. Filmul ne prezinta secrete din intunecatul oras Basin, si ne spune povestea a trei oameni diferiti, toti avand deaface cu o coruptie violenta.

Filmul Sin City online gratis cu traducere in limba romana are o poveste si un decor aparte si se caracterizeaza prin originalitate.

“Sin City” este un oras infestat cu oameni certati cu legea, dame de companie si politisti corupti. Unii dintre acesti oameni cauta razbunare, altii iertare, iar altii pe amandoua. Filmul aduna 3 povestioare din romanul lui Miller, printre care “Sin City”, “The Big Fat Kill” si “That Yellow Bastard”.

Hartigan, un politist care si-a jurat sa o protejeze pe Nancy, o dansatoare la bara, o comite si nu reuseste sa-si tina promisiunea. Marv, un nelegiuit, al carui scop este de a razbuna moartea femeii de care s-a indragostit, Goldie. Marv din filmul Sin City online subtitrat in romana ajunge sa descopere adevaruri groaznice din spatele mortii prietenei sale. Mai este si Dwight, dragostea clandestina a lui Shelley care petrece noptile aparand-o pe Gail si pe fetele ei din Old Towne.

Multi actori renumiti joaca in filmul lui Miller, iar povestea este foarte captivanta.

Related Posts

Sin City Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Sin City online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: