Sleepy Hollow Online

Sleepy Hollow Online Subtitrat

Sleepy Hollow online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Fantezie, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sleepy Hollow online subtitrat este un film de fantezie in care joaca actorul Johnny Depp. In anul 1799, Ichabod Crane este un ofiter de politie din New York City. El este trimis de catre superiorii sai in tinutul Westchester, mai exact in Sleepy Hollow pentru a investiga o serie de crime brutale in care victimele au fost decapitate: Peter Van Garret, fiul sau Dirk si vaduva Emily Winship.

Un pioner al noului, cu inventii si tehnici necertificate cum ar fi amprentele si autopsiile, Crane ajunge in Sleepy Hollow inarmat cu geanta sa de lucruri, doar ca sa fie informat de catre batranii satului ca aceste crime nu sunt facute de catre un om obisnuit, ci de catre un luptator fara cap care umbla noaptea pe un armasar negru.
Sleepy Hollow online gratis subtitrat in limba romana este un film de mister, cu un final suprinzator si cu o actiune incetosata

Crane isi incepe investigatia, ramanand sceptic la elementele supranaturale care inconjoara acest caz, pana cand il intalneste pe calaretul fara cap – care il ucide pe magistratul Samuel Phillipse la prima vedere. Inchiriand o camera la familia cea mai instarita din acest oras – la Van Tassel, Crane incepe sa se simta atras de catre fata Katrina, care este cuprinsa de nenumarate cosmaruri. Crane ajunge sa descopere mormantul calaretului misterios aflat la scurta distanta de Sleepy Hollow online subtitrat, precum si punctul sau de intrare in lumea celor vii – la copacul mortilor.

Crane descopera ca craniul calaretului lipseste, si in cele din urma descopera un conplot care se invarte in jurul unei razbunari si pe drepturile asupra unor pamanturi; cea care se doveste a fi in spatele acestei povesti fiind mama vitrega a lui Katrina – Doamna Van Tassel, care isi trimite calaretul dupa fata – pentru a putea pune mana pe pamant.

Crane reuseste in cele din urma sa scape de calaret, dandu-i inapoi capul; si care fuge inapoi in iad, luand-o si pe cea care il controla cu el. Terminandu-si treaba in Sleepy Hollow online gratis cu subtitrare in limba romana, Crane impreuna cu Katrina si cu tanarul Masbath se intoarce inapoi la New York.

Related Posts

Sleepy Hollow Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Sleepy Hollow online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Maria says:

    frumos film

Nume: 

Email: