Something Borrowed Online

Something Borrowed Online Subtitrat

Something Borrowed online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Something Borrowed este o comedie romantica bazata pe cartea cu acelasi nume. Rachel White este avocat de profesie si duce o viata singuratica in New York. Dupa prea multe pahare de ziua ei, Rachel ia un taxi impreuna cu Dex si ii dezvaluie acestuia ca se simte atrasa de el inca din facultate. Problema este ca Dex este logodnicul prietenei ei cele mai bune Darcy.

Cei doi se trezesc in acelasi pat, primind amandoi telefoane in disperare de la Darcy. Dex se furiseaza afara si nici unul nu are timp sa-i exlice celuilalt ce s-a intamplat aseara. Rachel crede initial ca a fost doar o noapte nebunatica si atat, dar se pare ca aceasta aventura continua dupa ce Dex ii spune lui Rachel ca si el este indragostit de ea. Cei doi trebuie sa traiasca de acum in minciuna, Rachel mintind in fata lui Darcy povesti sexuale cu Marcus si Ethan pentru a musamaliza aventurile ei cu Dex.
Filmul Something Borrowed online subtitrat in limba romana merita vizionat de catre amatorii acestui gen de filme!

Ethan le cunoaste pe Darcy si pe Rachel inca din copilarie si este singurul care stie despre acest nou secret. Mama lui Dex a cazut intr-o depresie iar nunta fiului ei este singurul lucru pentru care se mai lupta sa fie fericita. De ziua nationala, in filmul Something Borrowed online subtitrat in romana, Dex se duce sa petreaca timp cu Rachel, dar dau peste parintii acestuia. Tatal sau suspecteaza ca ceva se intampla intre cei doi si il sfatuieste pe acesta sa o termina cat mai repede.

Cu cat ziua nuntii se apropie, Rachel si Dex discuta din ce in ce mai putin. Pe plaja din Something Borrowed, secretul lor era cat pe ce sa fie dezvaluit de catre Ethan, care era putin fustrat pe faptul ca prietena sa a recurs la o serie de minciuni chiar si cu persoane atat de apropiate. Este oprit in ultimul moment, cand isi ia in fata o racheta de badminton!

Related Posts

Something Borrowed Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Something Borrowed online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: