Spiderman 2 Online

Spiderman 2 Online Subtitrat

Spiderman 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Spiderman 2 online subtitrat in romana: Peter Parker are deaface cu probleme in viata sa personala care merge din ce in ce mai rau, asta in timp ce mai are alte probleme pe cap care se numesc Doctorul Otto Octavius, un om de stiinta genial, care devinde Doctorul Octopus dupa ce un accident il leaga mental si fizic de niste tentacule mecanice care-l asculta intru` totul.

Filmul Spiderman 2 online subtitrat in romana este un film de aventura cu omul paianjen.

Peter Parker se lupta pentru a ajunge la un echilibru intre combaterea criminalităţii si cerinţele vieţii sale normale. El isi pierde locul de muncă, se confruntă cu dificultăţi financiare, şi de luptele pentru a menţine studiile fizica la Universitatea Columbia. Parker din filmul Spiderman 2 este îndepărtat de la atât dobânda, cât iubire Mary Jane Watso, acum o actrita de succes pe Broadway, şi cel mai bun prieten al sau Harry Osborn, care îl acuză pe Spider-Man de uciderea tatălui său Norman Osborn, care a fost in secret un raufacator pe nume Green Goblin. Matusa lui Parker mai este ameninţată cu executarea ipotecii, şi Daily Bugle editor J. Jonah Jameson continuă să denunţe Spider-Man ca o ameninţare la New York City. Ca urmare, Peter începe să se gândească la renunţarea la a fi Spider-Man, cauzând puterile sale pentru a opri lent de lucru.

Harry, acum seful diviziei de cercetare Oscorp lui, sponsorii de cercetare de genial om de ştiinţă nucleară Otto Octavius, idolul lui Petru. Octavius, care visează energiei generate de fuziune perfectionare, poartă un ham de arme puternice robotice cu inteligenţă artificială pentru un experiment în fuziune susţinut. Deşi experimentul devine instabil, Octavius ​​arogant refuză să-l oprească, cu rezultate dezastruoase: sotia lui este ucis, cipul inhibitor neuronale care împiedică de arme de la care influenţează mintea proprie Octavius ​​este distrus, iar braţele sunt topite la nivelul coloanei vertebrale lui.

Inconştient, el este dus la un spital pentru a suferi o interventie, dar tentaculele dezvolta capacitatea lor de a se misca si ii ucid pe chirurgi, iar Octavius scape. Mintea tentaculelor il corupe pe Octavius ​​din filmul Spiderman 2 online subtitrat in romana, care exploatează vanitatea si ego-ul, iar el decide că trebuie să completeze experimentul său, în ciuda pericol. Pentru a finanţa activitatea sa, pe care-Octavius ​​porecle Jameson “Doctor Octopus” sau “Doc Ock” fura-o bancă, în cazul în care el ia mătuşa mai ostatici dupa ce ea si Peter au încercat să-şi refinanţeze casa lor. Petru lupte cu Octavius, dar luptele atunci când puterile lui nu-l aproape. El reuşeşte să salveze de la mătuşa mai Octavius, care scapă.

Related Posts

Spiderman 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Spiderman 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: