Spiderman Online

Spiderman Online Subtitrat

Spiderman online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Spiderman online subtitrat in limba romana a aparut in anul 2002. Peter Parker este un tanar obisnuit, un tocilar am putea spune, dar aceasta are norocul si ghinionul de a fi muscat de un paianjen modificat genetic. Acest tanar castiga astfel puteri asemanatoare cu a paianjenilor pe care in cele din urma va trebui sa le foloseasca pentru a lupta impotriva raului dupa ce o tragedie are loc in familia sa.

Filmul Spiderman 2002 online subtitrat in romana este un film cu Omul Paianjen

Povestea lui Spiderman, film care a fost lansat in anul 2002, descrie transformarea pustiului de liceu Peter Parker într-un super-erou cu puteri de paianjen, precum şi începutul carierei sale ca un luptător impotriva criminalitatii. Peter trăieşte în Forest Hills, un cartier liniştit, în New York City Borough of Queens, cu unchiul lui Ben şi cu mătuşa sa. Spiderman online subtitrat in romana o iubeşte în secret Mary Jane Watson, o fată cu inima caldă ce traieste lângă casa sa, dar baiatul este prea timid sa se bage in seama. Prietenul sau, Harry Osborn este fiul doctorului Norman Osborn, presedintele companiei Oscorp. Aceasta companie are momentan scopul de a a câştiga un contract pentru furnizarea de arme armatei Statelor Unite. Mai jos o sa gasiti si alte filme cu Spiderman, iar parerea mea personala e ca trebuia alt actor principal.

Aflat intr-o vizita la un laborator de genetica, Peter din filmul Spiderman online cu subtitrare in romana este muscat de catre un paianjen modificat genetic. Ajunge insa linistit in dormitorul său de acasă, iar a doua zi viziunea sa este perfect, a devenit mai musculos, încheieturile lui emit panza de paianjen, şi reflexele lui sunt super-rapide. La scoala, el o salvează pe Mary Jane dintr-o situatie periculoasa si viata lui pare sa fie prea buna.

Related Posts

Spiderman Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Spiderman online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: