Splice Online

Splice Online Subtitrat

Splice online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Splice online subtitrat in romana este un film de groaza in care joaca Adrien Brody. Il ia rolul unui inginer genetic pe nume Clive care impreuna cu a sa colega – Elsa spera sa ajunga faimosi – impartind ADN-ul a diferite animale pentru a creaza hibrizi ce sa fie folositi in scopuri medicale.

Dupa mai multe succese, Clive si Elsa planuiesc sa creze un hibrid uman care sa revolutioneze domeniul medical. Joan, seful lor le interzice sa faca acest lucru si departamentul lor este programat sa extraga proteine din creaturile pe care le-au creat deja. In secret, cei doi incep propriul lor experiment, adugand la ADN uman si ADN animal. Filmul Splice online subtitrat in limba romana este un horror cu o creatura mortala.

Acestia au de gand sa omoare hibridul inainte de a ajunge la maturitate, dar Elsa il convinge pe Clive sa il lase sa creasca. Dupa nastere, hibridul devine agresiv si tinta ei este de cele mai multe ori Elsa. Dupa ce este anesteziat, cei doi incep sa studieze creatura si descopera ca imbatraneste intr-un ritm accelerat. Timpul trece in filmul de groaza Splice online, iar creatura creste si invata. Dupa ce Clive incearca sa inece creatura, acestia afla ca este capabila sa respire sub apa. Elsa ii pune numele Dren, si refuza sa il lase pe Clive sa o priveasca ca pe un simplu specimen.

Suntem siguri ca lucrurile se vor complica in Splice online subtitrat, din ce in ce mai tare cu aceasta creatura care nu poate fi invinovatita de nimic. Suntem curiosi ce se va intampla pana la sfarsit – de aceea va rugam sa ne dati cateva indicii sau chiar sa ne povestiti.

Related Posts

Splice Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Splice online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: