Sta sa ploua cu chiftele 2 Online

Sta sa ploua cu chiftele 2 Online Subtitrat

Sta sa ploua cu chiftele 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sta sa ploua cu chiftele 2 online in romana este un film animat pentru copii. Flint lucreaza acum pentru idolul sau Chester V la compania Live Corp. Insa, el trebuie sa isi paraseasca postul cand afla ca infaimoasa sa masina este inca operationala si ca scoate pe banda rulanda hibrizi din mancare pentru animale.

In engleza, filmul se numeste Cloudy with a Chance of Meatballs 2. Dupa o furtuna cu mancare devastatoare, cauzata de catre masinaria sa, Flint si prietenii sai sunt fortati sa paraseasca orasul. Flint accepta invitatia idolului sau Chester V si se alatura companiei Live Corp, care a fost rugata sa curete insula, si unde cei mai buni inventatori din lume creaza tehnologie pentru a face lumea un loc mai bun de trait.
Filmul Sta sa ploua cu chiftele 2 online este un desen animat pentru copii cu subtitrare in limba romana.

Odata ce ajunge in Swallow Falls, Flint descopera ca masinaria sa inca functioneaza si ca acum creaza fel de fel de bestii umanoide din tot felul de mancaruri. Este de datoria lui Flint din desenul animat Sta sa ploua cu chiftele 2 si a prietenilor sai sa opreasca masina odata pentru totdeauna, inainte ca aceste forme de viata sa scape de pe insula si sa invadeze planeta.

Related Posts

Sta sa ploua cu chiftele 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Sta sa ploua cu chiftele 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: