Stiu ce Ai Facut Asta Vara Online

Stiu ce Ai Facut Asta Vara Online Subtitrat

Stiu ce Ai Facut Asta Vara online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Stiu ce ai Facut Asta Vara online subtitrat in romana este un film de groaza destul de cunoscut printre filmele din aceasta categorie. Patru elevi – Julie, iubitul ei Ray, Helen si Barry se decid sa aiba parta de putine distractie, caci este ultima lor vara inainte de a incepe facultate.

Dupa o petrecere unde au consumat bauturi alcoolice, cei patru merg cu masina catre o plaja izolata. Acestia incep sa vorbeasca despre viitorul lor, apoi despre o legenda urbana despre un cuplu ce a gasit un carlig atasat de masina lor. Ray, singurul treaz din cei patru, conduce inspre casa. Barry incepe sa verse alcool prin masina, lucru ce il distrage pe Ray, ce loveste accidental un strain ce umbla in mijlocul drumului. Filmul Stiu ce Ai Facut Asta Vara este unul din preferatele mele, desi l-am vazut acum mult timp – tin minte ca a fost destul de captivant.

Grupul incepe sa se certe cu privire la cele intamplare, stiind ca politia nu ii va crede ca a fost un accident. O alta masina apare si se dovedeste a fi un prieten de-ai lor pe nume Max. Julie il convinge ca au probleme cu masina si ca nu e nimic grav, asa ca acesta isi vede de drum. Barry din filmul de groaza Stiu ce Ai Facut Asta Vara online sugereaza sa se debaraseze de cadavru si sa ascunda cele intamplate. Julie este de parere ca trebuie sa mearga la politie, dar Barry, beat si furios ii convinge pe ceilalti sa-i ascunda cadavrul si sa-l arunce in apa.

Un an mai tarziu, Julie, acum studenta se duce acasa in vacanta de vara. In timp ce era acasa, mama ei observa ca fata ei este oarecum distanta. Ea ii da o scrisoare pe care a primit-o si care nu avea expeditor. Inauntru gaseste un mesaj ciudat – Stiu ce ai facut vara trecuta! Panicata ca secretul ei ar putea sa fi fost dezvaluit, Julie se duce la sora lui Helen pentru a-i da numarul de telefon.

Related Posts

Stiu ce Ai Facut Asta Vara Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Stiu ce Ai Facut Asta Vara online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: