Tangled Online

Tangled Online Subtitrat

Tangled online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Tangled online subtitrat in romana gratis Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii cresc odata cu parul lung de aur a lui Rapunzel, si pentru a sta tanara, trebuie sa o inchida pe Rapunzel in turnul ei secret. Rapunzel este acum in perioada adolescentei iar parul ei are o lungie de peste 100 de metri. Frumoasa Rapunzel a stat in acel turn intreaga ei viata, si este curioasa in legatura cu lumea de afara. Intr-o zi, banditul Flynn Ryder ajunge in turn si este luat captiv de catre Rapunzel.

Filmul Tangled online subtitrat in romana gratis este un desene animat pentru copii cu Rapunzel.

La ziua ei de naştere, cea de-a 18-a, Rapunzel ii cere lui Gothel să o lase sa veda luminile plutitoare, dar cererea fetei este refuzata de catre Gothel, aceasta spunându-i că lumea este plină de pericole şi oameni răi. Între timp, condus de hoti Flynn Rider fura tiara de printesa care lipsesc de la castel. Flynn ii abandonează complicii săi şi se împiedică la turnul lui Rapunzel, alegând-o ca o ascunzătoare. In timpul urmaririi, calul lui paza plumb, Maximus, este separat de rider său (de Flynn) şi continuă căutare pentru Flynn, pe cont propriu. O dată în interiorul turnului, Flynn este bătut de către Rapunzel pana cand devine incostient.

Rapunzel, este dezamăgit de negare Gothel lui, şi spune că vrea o vopsea speciala de ziua ei în schimb. Gothel este de acord, chiar dacă este nevoie de o călătorie dus-întors de trei zile pentru a prelua ingredientele pentru vopsea speciala. După ce Gothel pleaca, Rapunzel face un acord cu Flynn in filmul Tangled – în cazul în care el a escorta la luminile şi spate, ea se va întoarce ghiozdan cu tiara. Rapunzel este cel mai scurt conflict între libertate şi ei vina ei de neascultare. În timp ce călătoresc, vizită de două Snuggly Răţuşca cea Parlor, care pare a fi plin de criminali ca Gothel avertizat despre Rapunzel, dar în cele din urmă devin prietenoase cu Rapunzel.

Gothel din filmul Tangled online subtitrat in romana învaţă de la desfăşurarea de Flynn, Rider, ea este ingrijorat de Rapunzel şi se întoarce la turn, dar constată Rapunzel plecat. Între timp, gardienii pătrunde taverna, dar oamenii snuggly ratusca ajuta scape două. Urmărirea se termină la un baraj care Maximus provoacă să se prăbuşească. Perechea este prins într-o peşteră inundaţii în cazul în care Flynn este rănit în timp ce încerca să scape. Din fericire, părul strălucitor lui Rapunzel le permite să găsească o cale de a scăpa.

Mai târziu, în jurul unui foc de tabara, Rapunzel vindecă tăietura lui Flynn, şi incep sa vorbeasca despre viaţa lor. Când Flynn se duce pentru a aduna lemne de foc mai mult, Gothel se întâlneşte in secret cu Rapunzel. Rapunzel ii spune lui Gothel ca ea are sentimente de iubire reciproce cu Flynn.

Related Posts

Tangled Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Tangled online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. damiandiana says:

    as dori sa vizionez filmul rapunzel

Nume: 

Email: