Ted Online

Ted Online Subtitrat

Ted online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Ted 2012 online subtitrat este un film american de comedie gratis, facut de catre MacFarlane Seth. In anul 1985, langa orasul Boston, Bennet John este un copil singuratic care si-a dorit foarte mult ca de Craciun, sa primeasca in dar un ursulet de plus. A primit unul, destul de mare si i-a pus numele numele Ted. Copilul si-a dorit ca acel urs sa prinda viata si sa fie prietenul sau. Ei bine, se pare ca dorinta baiatului a devenit realitate, si Ted online a devenit in scurt timp o fiinta plina de sentimente. Dupa ce parintii lui John si-au revenit din soc, vorba a dus vestea miracolului mai departe, iar Ted a devenit o celebritate.

Filmul Ted 2012 online cu subtitrare gratis in limba romana va aparea in curand pe marile ecrane

In anul 2012, Ted si John sunt inca legati unul de celalalt, si cei doi par sa fie inca imaturi, desi John are o relatie de 4 ani cu Lori Collins. Aniversarea celor 4 ani de relatie se apropie, si Lori spera ca se va marita cu John, dar aceasta simte ca nu poate merge mai departe cu viata lor cat timp Ted este prin preajma – deoarece acesta vorbeste vulgar, si ii cauzeaza dureri de cap uneori. John nici nu vrea sa auda de acest lucru, dar este intr-un final convins sa faca ceva in legatura cu Ted 2012 online caci cuplul il descopera pe acesta acasa impreuna cu 4 prostituate.

John ii gaseste lui Ted online subtitrat propriul apartament si propria slujba la un aprozar. In ciuda acestui lucru, John si Ted inca mai petrec o mare parte a timpului impreuna, lucru care devine fustrant pentru Lori cand aceasta descopera ca John tot pleaca de la servici cu niste scuze jalnice in care si numele ei este implicat. Lucrurile incep sa se incinga cand Lori si John sunt invitati la cina la seful acesteia, si unde Ted online subtitrat il ademeneste pe John se plece de la petrecere pentru a-l intalni pe Sam j. Jones, starul din filmul preferat a lui John, Flash Gordon. Desi John avea intentia de a sta cateva minute, aceasta ocazie a lui scapa de sub control. Intr-un final Lori da de el si furioasa, se desparte de el. In acelasi timp, John il acuza pe Ted online subtitrat din 2013 ca-i distruge viata si ii spune sa-l lase in pace.

Pentru a indrepta lucrurile cu relatia prietenului sau, Ted din anul 2012 online subtitrat in romana, aranjeaza ca un cantaret pe nume Norah Nones sa-l ajute pe John sa-si exprime dragostea pe fata intr-un concert. Desi performanta lui John lasa de dorit, Lori este atinsa de acest gest.

Related Posts

Ted Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ted online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: