Terminator 1 Online

Terminator 1 Online Subtitrat

Terminator 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

In filmul Terminator 1 online subtitrat un cyborg este trimis din viitor. El are misiunea de a o omori pe Sarah Connor, o tanar femeie a carei viata va avea un important rol in anii ce vor veni. Sarah are doar un singur protector – Kyle Reese, trimis din viitor. Terminatorul isi foloseste inteligenta exceptionala si forta pentru a o gasi pe Sarah, dar este vre-un mod de a-l opri pe acest robot?

Filmul The Terminator 1 online subtitrat in romana este primul dintr-o serie foarte lunga.

Într-un viitor post-apocaliptic 2029, maşini cu inteligenta artificiala căuta să extermine ceea ce a rămas din rasa umană. Două persoane din această eră de călătorie înapoi în timp pentru 1984 Los Angeles: Una este un Terminator (Arnold Schwarzenegger), un asasin cyborg programat să o ucidă pe Sarah Connor (Linda Hamilton).Cealaltă este Kyle Reese, un luptator al rezistenţei umane trimis pentru a o proteja. După uciderea alte două Sarah Connors enumerate în cartea de telefon, Terminator 1 online subtitrat piesele obiectivului acesteia la un club de noapte. Kyle Sarah salvează de la atacul Terminator şi cei doi fac o evadare.

Kyle explică faptul că în viitorul apropiat o reţea de inteligenţă artificială numit Skynet va deveni conştientă de sine şi să iniţieze un holocaust nuclear al omenirii. Sarah este încă-nenăscut, fiul lui John va raliu supravieţuitorilor şi să conducă o mişcare de rezistenţă împotriva Skynet şi a armatei sale de masini. Cu Rezistenţa pe punctul de a victoriei, Skynet a trimis un Terminator 1 film înapoi în timp pentru a ucide înainte de Sarah Ioan poate fi născut, ca un ultim efort pentru a evita formarea al Rezistentei.Terminator este o maşină de ucis emoţie şi eficient, cu o endoskeleton de metal puternic, dar cu un strat extern de tesut viu, astfel încât acesta seamănă cu o fiinţă umană.

Related Posts

Terminator 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Terminator 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: