Terminator 2 Online

Terminator 2 Online Subtitrat

Terminator 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Terminator 2 online subtitrat in romana hd sau Judgement Day – Au trecut aproape 10 ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg trimis din viitor sa o ucida. Acum fiul ei, John, viitorul lider al rezistentei umane impotriva masinilor, este tinta unui nou terminator, de data asta si mai periculos. Inca o data, rezistenta a reusit sa trimita si ea un protector pentru a incerca sa-l salveze pe John si pe mama acestuia.

Filmul Terminator 2 Judgment Day online este un film science fiction care nu mai are nevoie de descriere.

În 1995, unsprezece ani după evenimentele din Terminator, John Connor are zece ani şi locuieste în Los Angeles, cu asistenţi maternali. Mama lui, Sarah Connor l-a pregatit de-a lungul copilariei sale pentru rolul său viitor, ca lider al Rezistentei umane împotriva masinariilor Skynet, dar ea a fost arestată după încercarea de a bombarda o fabrica de calculatore şi este arestata preventiv la un spital pentru criminalii nebuni sub supravegherea dr. Silberman (Earl Boen). Skynet trimite un nou Terminator, un T-1000, înapoi în timp şi 1995 pentru a-l ucide Ioan. Un prototip mai avansat decât Terminator 2 care a fost trimis după Sarah, T-1000 este compus dintr-un “polyalloy mimetic”, un metal lichid care îi permite să ia forma şi aspectul de cineva sau ceva ce atinge. Deşi nu se poate imita utilaje complexe, cum ar fi arme sau bombe, se poate forma părţi din el însuşi în cuţite şi arme de tip criză şi poate imita vocea şi aspectul de om. Aceasta îşi asumă identitatea unui ofiţer de poliţie şi merge în urmărirea lui Ioan. Între timp, viitorul John Connor a trimis înapoi un reprogramat T-800 Terminator (Arnold Schwarzenegger), identic cu cel care a atacat Sarah, pentru a proteja sinele său mai mic.

Terminator 2 şi T-1000 converg pe John într-un mall, şi rezultă o urmărire in care john este salvat de catre Terminator si amandoi fug cu o motocicleta. Terminator explică faptul că el a fost programat pentru a-l proteja şi a-l asculta. Temându-se că T-1000 o va ucide pe Sarah, în scopul de a ajunge la el, ordinele lui John catre Terminator au fost de a-l ajuta la eliberarea ei. Sarah se confruntă în mijlocul de tentativă de evadare ei proprii, şi ea este iniţial îngroziţi de Terminator 2 online subtitrat hd, dar accepta asistenţă sale, după ce îi ajută să scape de T-1000. Terminator informează John si Sarah despre Skynet, inteligenta artificiala, care va iniţia un holocaust nuclear pe “Ziua Judecăţii”, şi du-te pe pentru a crea maşini care va vaneaza rămăşiţe ale umanităţii. Sarah află că omul cel mai direct responsabila pentru crearea Skynet este Miles Dyson, o Cyberdyne Systems inginer care lucrează la un nou microprocesor revoluţionar care va forma baza pentru Skynet.

Related Posts

Terminator 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Terminator 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: