Terminator Salvation Online

Terminator Salvation Online Subtitrat

Terminator Salvation online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Terminator Salvation online cu subtitrare – suntem in primele stagii ale razboiului dintre om si masini si supravietuitorul John Conner face tot ce poate pentru a se asigura ca oamenii vor supravietui. El crede ca a gasit o cale pentru face acest lucru posibil, si afla ca masinile il au in vizor pe omul care ar trebui sa-i fie tata – Kyle Reese, asa ca incearca sa-l gaseasca. Unul din soldatii lui Conner intalneste un om pe nume Marcus Wright care nu are nici o cunostiinta despre Ziua Judecatii. Cand ajung la baza acestia descopera ca Wright este defapt si o masina si suspecteaza ca a fost trimis de Skynet dar Wright spune ca nu este adevarat.

Filmul Terminator Salvation online subtitrat in limba romana

În 2003, doctorul Serena Kogan de la Cyberdyne Systems il convinge pe un deţinut condamnat la moartea, Marcus Wright (Sam Worthington) să semneze peste trupul său pentru activităţi de cercetare medicală în urma execuţiei prin injecţie letală. Un an mai târziu a sistemului Skynet este activat, om percepe ca o ameninţare la existenţa sa proprie, şi eradicates mai mare parte a umanităţii, în cazul cunoscut sub numele de “Ziua Judecăţii” (după cum este descris în Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor).

În 2018, John Connor conduce un atac de rezistenţă pe o bază Skynet. John descoperă prizonieri umane şi schemele pentru un nou tip de “Terminator încorporează ţesuturile vii, dar el este singurul supravietuitor aparent de atac după ce de bază este distrusă într-o explozie nucleară. Cu toate acestea, Marcus iese din ruine de bază şi încasările pe jos la Los Angeles.

John se întoarce la sediul rezistenţă situat la bordul unui submarin nuclear şi spune generale Ashdown, liderul actual, de descoperirea sa. Între timp, Rezistenţa a descoperit o frecvenţă radio considerat a fi capabile să se închidă maşini de Skynet. Ei au de gând să lanseze o ofensivă împotriva Skynet de bază în San Francisco în patru zile, ca răspuns la o interceptat “lista ucide” care indică faptul că Skynet planuri sa-l omoare personal al Rezistentei de comandă în timp de o săptămână. Ioan află că numele său este al doilea pe listă, în urma unei numit civil Kyle Reese. Liderii de rezistenţă nu sunt conştiente de importanţa Kyle la Skynet, dar John ştie că este Kyle, deoarece va deveni mai târziu tatăl său (după cum este descris în Terminator). John se întâlneşte cu soţia sa Kate (Bryce Dallas Howard) şi ofiţerul lui Barnes (comune), şi transmite o emisiune radio pentru membrii Rezistenţei şi civili supravieţuitori în întreaga lume.

Related Posts

Terminator Salvation Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Terminator Salvation online subtitrat sau semnaleaza o problema!

12 Comentarii la acest film

 1. chedepe says:

  SUPERBA SERIE !!!
  MAI VREAU !
  MS ADMIN PT SERIA COMPLETA

 2. tyty says:

  foarte bun filmul.nu ezitati sa-l vizionati

 3. dragne silviu says:

  foarte bun

 4. victor says:

  Bun filmul,, Buna realizare ,, merita vazut,,exceptional,
  Va multumesc.
  Ps.. am incercat pe mai multe site-uri sa vad acest film..Complect si fara intreruperi
  Numai aici la “voi” am reusit
  Cu multa stima Victor rob

 5. mocanu cristian says:

  frumos,pacat ca nu se poate vedea tot,de ce ?

 6. Mohykn says:

  filmul e bun, ba chiar foarte bun…are o actiune buna care se desfasoara in timp…ma e chestia ca incearca sa ajunga si la sentiment…un singur lucru nu mia placut, cel ca filmul asta nu o sa se termine nici o data, nu are un final, incepe sa devina o telenovela…

 7. smecher rau says:

  tare film

 8. stefan says:

  inca nu lam vazut dar o sami placa

 9. admin says:

  si eu

 10. admin says:

  Am facut update…

 11. solar says:

  pacat ca nu merge

 12. ciocky says:

  cel mai tare film e de departe cea mai buna serie din terminator bun film

Nume: 

Email: