The A Team Online

The A Team Online Subtitrat

The A Team online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The A-Team online gratis subtitrat in limba romana din 2010 probabil ca este un titlu care va suna cunoscut pentru cei care urmareau cu multi ani in urma serialul de succes cu acelasi nume. Patru soldati americani care se afla in Iraq sunt trimisi intr-o misiune pentru a recupera placutele necesare pentru a printa bancnote de cate 100 de dolari, care fusesera folosite pentru a produce 1 miliard de dolari. Dupa ce si-au facut treaba ca la carte si s-au intors la baza – comandantul lor este ucis intr-o explozie si placutele sunt furate de alt grup de operatiune. Acestia au fost condamnati asupra de catre Curtea Martiala si au fost trimisi la inchisori diferite. 6 Luni mai tarziu acestia, condusi de catre capitanul lor evadeaza si au din nou sansa pentru a sterge pata pusa pe numele lor.


Filmul The A-Team 2010 online cu subtitrare in limba romana este plin de actiune si suspans.

Şase luni mai târziu, Hannibal este vizitat în închisoare de către Lynch. Lynch arată că Pike poate fi încercarea de a vinde plăci cu ajutorul unui suporter arabe. Hannibal, care a fost de urmărire Pike, pe cont propriu, face un pact cu Lynch: înregistrări curat pentru echipa sa în schimbul plăci. Lynch este de acord şi scapă Hannibal, apoi izbucneşte restul echipei. Sosa este fierbinte pe urmele lor, şi furios după ce a fost retrogradat la locotenent după ce echipa a ignorat avertismentul ei. Crezând ca echipa A team online subtitrat in romana hd are de lucru cu Pike, ea încearcă să le intercepteze înainte de a părăsi Germania, într-un avion militar. Avionul este distrus de luptători trântor, dar scapă echipa în interiorul corpului a unui tanc pe paraşute.

Ca urmare Pike lanseaza o ofensivă de a revendica ceea ce li s-a furat. Echipa afla ca suporterul este de fapt general Morrison, care a lucrat cu Lynch şi Pike sa obtina plăci, dar apoi a facut echipa cu ştiucă la dublu-cross Lynch şi fals moartea sa. Când Lynch află că echipa are Morrison, el a ordinelor de un atac aerian pentru a le elimina. Echipa abia scapă şi Morrison este ucis.

Related Posts

The A Team Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The A Team online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Ovidiu says:

    Foarte tare film. Dar nu pot accesa serverul 2. Ma puteti ajuta in acest sens?

  2. cris says:

    e un film care merita vazut;;) am avut niste probleme k el deoarece s mai bloca:D

Nume: 

Email: