The Big Wedding Online

The Big Wedding Online Subtitrat

The Big Wedding online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Big Wedding online subtitrat gratis in limba romana este un film de comedie regizat de catre Justin Zackham . Acest film cu subtitrare este un remake dupa Mon frere se marie. O sa observati ca include nume sonore cum ar fi: Robert de Niro, Topher Grace, Susan Sarandon, Katherine Heigl si chiar cantaretul Robin Williams. Filmul va rula pe marile ecrane incepand cu 26 aprilie!


The Big Wedding online cu subtitrare in romana nu a aparut inca, de aceea va sugeram sa va uitati la trailer si sa reveniti ulterior.

Se pare ca personajele principale sunt Ellie si Don Griffin, un cuplu divortat de mult timp. Cei doi sunt fortati sa se prefaca ca sunt fericiti in noile lor casnicii fiindca fiul lor adoptat, Alejandro, se insoara. Titlul filmului The Big Wedding, in romana, este Nunta cu peripetii. Mama biologica a baiatului din acest film online gratis, o femeie de religie catolica din Colombia, participa si ea la nunta, si nimeni nu i-a spus ca parintii fiului ei au divortat.

Ei bine, povestea devine interesanta, complicata si comica in acelasi timp. Asteptam mai multe informatii!

Related Posts

The Big Wedding Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Big Wedding online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: