The Bucket List Online

The Bucket List Online Subtitrat

The Bucket List online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Aventura, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Bucket list online gratis in limba romana este un film de comedie-neagra regizat de catre Rob Reiner. Morgan Freeman joaca in rolul unui simplu mecanic pe nume Carter Chambers iar Jack Nicholson joaca in rolul unui milionar. Cei doi se intalnesc pentru prima data la spital unde amandoi au fost diagnosticati gratis cu cancer la plaman. Desi Edward este agitat si pare sa nu fie de acord ca imparte aceeasi camera cu Carter deoarece zice el, arata deja pe jumatate mort – cei doi se imprietenesc.

Filmul The Bucket list online subtitrat in limba romana este un film de comedie foarte frumos.

Carter este un bun istoric si un om de familie care a vrut chiar sa devina profesor de istorie in tineretea sa, dar din cauza ca era un negru fara nici un ban in buzunar si cu un copil pe teava, nu si-a ridicat niciodata statusul de mecanic de la McCreath. Lui Carter Bucket ii place sa se dea in spectacol cu cunostiintele pe care le are, iar emisiunea lui favorita este Jeopardy. Edward este mai libertin, si acum se afla la al 4-lea divort, si cel mai mult ii place sa-l chinuie pe valetul sau personal Thomas List, despre care se spune mai tarziu ca il cheama defapt Matthew. Edward a ales sa-l strige Thomas deoarece numele de Matei este prea biblic.

Carter din filmul The Bucket List online subtitrat incepe sa scrie un bucket list, cu toate lucrurile pe care al trebui sa le faca inainte sa moara. Dupa ce afla ca are mai putin de un an de trait, Carter arunca acea lista. Edward o gaseste a doua zi dimineata si il convinge pe Carter sa faca tot ce se afla pe acea bucket list online gratis. Carter este de acord in filmul Bucket List online, in ciuda protestelor care vin din partea sotiei sale Virginia.

Cei doi pleaca intr-o vacanta in jurul lumii. Prima data merg sa faca skydiving, apoi conduc un mustang, zboara pana la Polul Nord, iau cina in Franta, viziteaza Taj Mahal din India, merg cu motocicletele pe Marele Zid Chinezesc. Intr-o zi in The Bucket List Online Gratis, in timp ce se aflau la piramide, Edward dezvaluie ca a devenit tot mai distant fata de sotia sa despre care nu mai stie sigur daca o mai iubeste, iar Edward dezvaluie ca regreta faptul ca s-a indepartat tot mai mult de singura sa fata.

Related Posts

The Bucket List Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Bucket List online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. ciprian says:

    Un film de MILIOANE merita vazut, e o adevarata poveste de viata,un film cutremurator dar din chiar ai ce invata din acest film.10+
    Vizionare placuta!!!

  2. EMILIA says:

    no coment…te readuce la viata

Nume: 

Email: