The Butterfly Effect Online

The Butterfly Effect Online Subtitrat

The Butterfly Effect online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Mister, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Butterfly Effect online cu subtitrare in limba romana in care se povesteste despre viata lui Evan Treborn: acesta este un baiat care creste intr-un mic orasel, avand-o alaturi doar pe mama sa. Acesta sufera de pierderi de memorie, si se trezeste mereu in locuri despre care nu are habar. Prietenii lui Evan si mamei sale abia il cred, crezand ca acesta a nascocit aceasta poveste pentru a scapa de probleme. Evan creste si are din ce in ce mai putine pierderi de memorie, iar la un moment dat are impresia ca si-a revenit complet. De la varsta de sapte ani acesta si-a scris in jurnal toate aceste momente pentru a-si aminti ce s-a intamplat. Intr-o zi la colegiu acesta incepe sa citeasca unul din vechile sale jurnale iar dintr-o data memoria il loveste ca o caramida.


Filmul The Butterfly Effect online cu subtitrare in limba romana

Evan Treborn care au suferit traume severe ca un baiat şi un adolescent în mod frecvent si de multe ori la momente de stres ridicate. În timp ce se distra cu o fată în camera sa de camin, el constată că, atunci când citeşte din jurnalele sale, el călătoreşte înapoi în timp, şi este capabil să schimbe practic ărţi din trecutul său, provocând astfel penele de curent a experimentat ca un copil. Există consecinţe pentru alegerile sale, totuşi, că el apoi propagă înapoi în prezent: futures supleant al acestuia variază de la băiat Băieţi la prizonier la amputat. Eforturile sale sunt conduse de dorinţa de a anula evenimentele cele mai neplăcute din copilărie, care coincide cu pierderea cunoştinţei sale misterioase, inclusiv salvarea lui iubita din copilărie Kayleigh, de a fi molestat de tatăl ei, si hartuit de fratele ei agresive.

Acţiunile el ia, şi cele pe care le ofera altora posibilitatea de a lua în timpul lui penele de curent, schimbare în cronologie nou viitor în care el se trezeşte. În ceea ce el continuă să facă acest lucru îşi dă seama că, deşi intenţiile sale sunt bune, actiunile sale au consecinţe neprevăzute. În plus, asimilarea de zeci de ani în valoare “de noi amintiri de la termenele supleant îi provoacă leziuni ale creierului şi sângerări nazale severe. În cele din urmă el decide că încercările sale de a modifica sfârşitul trecut a afecta doar cele pe care le pasa. Dar punctul focal pentru toate aceste calendare traumatice pare a fi Kayleigh. Deci, Evan calatoreste inapoi in timp, o dată mai mult în prima zi el a întâlnit şi de speriat-o departe în cele din urmă reuşeşte în salvarea vieţii lui Kayleigh. El distruge atunci toate jurnalele sale, astfel că el nu este niciodată tentat din nou pentru a face orice modificări mai.

Related Posts

The Butterfly Effect Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Butterfly Effect online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. benjamin voica says:

    tare merita vazut

  2. mirel says:

    prea tare

  3. dyana says:

    de ce se incarca asa de greu?chiar daca l-am lasat sa se incarce…:-<

Nume: 

Email: