The Chronicles of Riddick Online

The Chronicles of Riddick Online Subtitrat

The Chronicles of Riddick online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul The Chronicles of Riddick online subtitrat este un science-fiction american care urmareste aventurile condamnatului Richard Riddick. Personajul nostru principal a ramas ascuns timp de 5 ani dupa evenimentele din Pitch Black. Pe urmele lui a umblat un vanator de recompense pe nume Toombs, dar Riddick reuseste sa-i omoare din nou echipajul si sa-i fure nava. Acesta pleaca intr-o calatorie inspre planeta Helion Prime. Odata ajuns acolo, Riddick se intalneste cu Iman, omul pe care l-a salvat in Pitch Black, si il indreaba desrpe planeta lui mama, care este acum o planeta devastata numita Furya. Iman si ceilalti sunt aproape siguri ca Helion Prime va fi urmatoarea planeta cucerita de catre Necromongeri, o armata de fanatici religiosi care doresc sa converteasca fiecare suflet, sau sa-i omoare pe cei ce refuza. In batalia ce urmeaza, Iman este ucis in timp ce isi apara familia.

Film The Chronicles of Riddick Online gratis cu subtitrare in limba romana il are ca actor pe Vin Diesel.

A doua zi, Necromongerii, condusi de catre purificatorul lor, tine un discurs in fata populatiei pentru a-i incuraja sa se converteasca, cu exceptia lui Riddick, care da semne de opunere si il omoara pe ucigasul lui Imam. Intrigat, Lordul Marshal ordona ca Riddick din Chronicles online gratis sa fie examinat si se descopera ca acesta este Furyan, iar moartea lui este ordonata in a doua secunda. Riddick reuseste sa scape, si se lasa prins de catre Toombs si de catre noul sau echipaj. The Chronicles of Riddick il pacaleste pe acesta sa-l duca catre Crematoria, o inchisoare despre care Riddick crede ca este noua casa a unei prietene de-a lui.

Dupa ce Riddick a scapat, Lordul Marshal il trimite pe comandantul sau Vaako pe urmele lui. Pe timpul calatoriei din filmul The Chronicles of Riddick online subtitrat, sotia lui Vaako, afla ca Furya a fost devastata de catre Lordul lor, dupa ce acesta a fost informat ca un furian va fi cel care il va dobori. Vorbe despre acest lucru, ajung pana la urechile gardienilor de pe Crematoria, care incep sa creada ca Toombs l-a furat pe Riddick de la necromongeri, si ca acest lucru le va aduce pe cap mari probleme.

Related Posts

The Chronicles of Riddick Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Chronicles of Riddick online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mario says:

    e bun s trebuie vazut ok fara cuvinte

Nume: 

Email: