The Croods Online

The Croods Online Subtitrat

The Croods online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura, Filme de Comedie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Croods online dublat in romana este un film animat de aventura si comedie pentru copii, animat pe calculator, produs de cei de la DreamWorks Animations. Actiunea filmului este plasata intr-o era preistorica, in care omul care este conducatorul tribului si care prin forta bruta isi procura hrana este in pozitia de a fi inlaturat din cauza omului inteligent care vine si revolutioneaza totul prin invetii cum ar fi focul.
Un trailer de la filmul The Croods online cu subtitrare gratis in limba romana va aparea foarte curand

Filmul a fost scris si produs sub indrumarea lui Chris Sanders si Kirk Demicco si va aparea la cinematograf incepand cu a doua jumatate a lunii martie din anul 2013.

Sa traiesti intr-o lume vulcanica este extrem de greu, dar omul pesterii Grug primeste o lovitura sub centura cand un cutremur il forteaza sa-si lase in urma vechea lume pe care o stia si sa ia viata in brate. Mai departe in filmul The Croods online, impreuna cu familia sa, acesta se aventureaza intr-o lume volatila in cautarea unei noi locuinte.

Situatia devina si mai complicata in filmul Croods online dublat in romana, cand familia lui Grug, si mai ales fata cea mare, se indragosteste de un nomad pe care il intalnesc in aceasta calatorie periculoasa. Acest strain care are o imaginatie foarte bogata are un alt mod de a vedea viitorul si este total in contradictie cu Grug care se bazeaza inca pe vechile traditii.

Vocile care interpreteaza personajele din animatia The Croods online subtitrat in romana

  • Nicolas Cage – Grug, stalpul familiei
  • Ryan Reynolds – Guy
  • Catherine Keener – Ugga, sotia lui Grug
  • Emma Stone – Eep, fiica lui Grug si Ugga
  • Clark Duke – fiul lui Ugga si lui Grug
  • Cloris Leachman – mama soacra
Related Posts

The Croods Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Croods online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. dana says:

    ce as putea sa va spun despre acest film?mai mult decat faptul ca nu va inteleg!!!!!si totusi cum pot vedea acest film?????cred de fapt ca trebuie sa va semnalez o problema ,dar mai oameni buni daca tot ati facut un site cred ca trebuie sa va ocupati se de functionarea acestuia ,sau nu??

Nume: 

Email: