The Curious Case of Benjamin Button Online

The Curious Case of Benjamin Button Online Subtitrat

The Curious Case of Benjamin Button online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Curious Case of Benjamin Button online subtitrat este un film de dragoste care a castigat trei Oscaruri – pentru machiaj, efecte vizuale si mesaj artistic – asa ca merita vazut. Filmul il prezinta pe starul Brad Pitt in rolul unui om care imbatraneste intr-un mod mai ciudat. Acest joaca alaturi de actrita Cate Blanchett, de care acesta se indragosteste. Filmul a fost lansat in Statele Unite pe 25 Decembrie 2008.

Filmul The Curious Case of Benjamin Button Online cu subtitrare in limba romana este foarte bun

Noi aflam, că în seara de 11-09-1918, un băiat se naste cu o maladie inexplicabila – practic s-a nascut un bărbat în vârstă. Mama copilului a murit, după ce i-a dat naștere, iar tatăl, Thomas Button, abandoneaza copilul pe veranda unui azil de bătrâni. Queenie și domnul Weathers, muncitorii ce se ocupa de ingrijire medicala la domiciliu, găsesc copilul din acest Curious Case, și Queenie decide să aibă grijă de el.

Benjamin învață să mearga în 1925 si vede in acest lucru un miracol, după ce a folosit numai cârje si a stat intr-un scaun cu rotile. De Ziua Recunostintei, Benjamin implineste șase ani de cand sta cu Daisy. Mai târziu, el acceptă sa lucreze la un remorcher pentru Mike. Benjamin il intalneste si pe Thomas Button, care nu ii dezvăluie că este tatăl sau. În toamna anului 1936 din filmul The Curious Case of Benjamin Button online subtitrat, barbatul sau baiatul, caci nici nu stim cum sa-i spunem, pleaca din oras pentru un angajament de lucru pe termen lung impreuna cu echipajul sau. Daisy este acceptata într-o școală de dans din New York.

În 1941, Benjamin ajunge în Murmansk, unde a începe o aventură cu Elizabeth Abbott, sotia ministrului comerțului britanic. In acea decembrie, Japonia ataca Pearl Harbor, impingandu-i pe Americani în al doilea război mondial.

Related Posts

The Curious Case of Benjamin Button Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Curious Case of Benjamin Button online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: