The Dark Knight Rises Online

The Dark Knight Rises Online Subtitrat

The Dark Knight Rises online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Dark Knight Rises online subtitrat in limba romana este mult asteptatul film al anului 2012. Eroul nostru, Christian Bale ia din nou rolul personajului batman, de care foarte multi dintre noi am auzit. Filmul Dark Knight a avut premiera la New York pe 16 Iulie, si in curand va aparea si in cinematografele din Romania. Actiunea filmului e cu 8 ani dupa evenimentele din celelalt film Batman.

Trailer la Filmul The Dark Knight Rises Online Gratis Cu Subtitrare in Limba Romana

Noul personaj negativ care apare in Rises este criminalul Bane, rol interpretat de catre Tom Hardy. Acest nou terorist care apare in peisaj are un plan malefic – de a distruge orasul Gotham City. Din pacate, eroul nostru Dark nu poate face multe pe moment si este descurajat deoarece acesta are o reputatie proasta dupa ultimul eveniment la care am asistant, in care Batman a devenit partas la crimele pe care Dent le-a comis. Dar, se pare ca situatia a scapat de sub control iar acest Knight trebuie neaparat sa intervina si sa ajute fortele politiei in lupta cu acest criminal vicios care este atat de inteligent, pe cat este de nemilos. Daca doresti sa vezi si alte filme cu Batman, te invitam sa folosesti meniul de mai jos.

Personajul din filmul The Dark Knight Rises Online cu care trebuie sa se confrunte acum Batman, si anume Bane, este o entitate cu care eroul nostru nu a mai avut de aface, si nu putem spune ca acest personaj se aseamana cu alti inamici care i-au dat carga lui Dark Knight in trecut. Se spune ca aceasta este partea finala din aceasta serie a lui Christopher Nolan, deci probabil s-a muncit mult la acest film si presupun ca va fi la fel de apreciat si criticat in acelasi timp de catre internauti si cinefili. Batman a salvat orasul Gotham in trecut, dar nu s-a putut salva pe sine, si a inceput sa fie vanat de catre politie din cauza crimelor pe care le-a comis Dent. The Dark knight a trebui sa lase slujba de a proteja orasului in mainile prietenului sau Gordon. Lucrurile au mers bine, iar Bruce Wayne a crezut ca va mai trebui sa-si puna costumul intunecat vreodata in Rises. Se pare ca acest nou inamic nu a putut fi tinut in frau de catre Gordon, si The Knight trebuie sa sparga acest exil de 8 ani de zile si sa se re-intoarca pentru a pune capat planului diabolic a lui Bane. Batman mai trebuie sa-si revendice si locul sau ca protector al orasului Gotham.

Marea majoritatea a filmelor din seria Batman au avut un final fericit, mai putin a seriilor The Dark Knight, care au avut un final dramatic. Suntem curiosi ce final va avea acest film si va rugam sa ne lasati comentariile dumneavoastra in legatura cu acest film online.

Related Posts

The Dark Knight Rises Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Dark Knight Rises online subtitrat sau semnaleaza o problema!

5 Comentarii la acest film

 1. popic says:

  interesant film!!! vred ca merita vazut daca ar fi si pus pe site!!!

 2. Kaikai says:

  pe meritul asteptarilor a tinut pe linie seria dar sunt curios daca vor mai scoate ceva dupa..

 3. silent strom says:

  mda nui rau filmul!!!! merita vazut!!!!

 4. Ayman says:

  Nici nu ai filmul incarcat pe site. Cum vrei sa ma uit?

 5. roll says:

  mda : pare interesant pana aici …. sa vedem daca araman cu aceiasi parere dupa ce-l voi vedea ?:P)

Nume: 

Email: