The Exorcist Online

The Exorcist Online Subtitrat

The Exorcist online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Exorcist online gratis subtitrat in romana este unul din filmele horror cele mai premiate. Sa incepem cu un scurt rezumat al filmului: La un sit arheologic din nordul Irak-ului, parintele Merrin Lankester visiteaza un lacas unde sunt gasite un medalion romano-catolic de argint impreuna cu o amuleta din piatra cu o reprezentare a unei creaturi hidoase ce au fost ingropate impreuna. In primul din cele doua exorcizari din film, parintele Merrin se lupta cu demonul Pazuzu. Parintele Damien Karras, un tanar preot de la universitatea din Georgewton se indoieste de credinta sa din cauza problemelor cu mama sa care este bolnava.

Filmul The Exorcist gratis online cu subtitrare in limba romana este un film de groaza foarte reusit, desi este si foarte vechi

In timp ce filme langa o resedinta temporara din Georgetown, actrita Chris MacNeil, vede schimbari dramatice si periculoase in comportamentul fiicei sale de 12 ani, Regan. Chris crede initial ca aceste schimbari de comportament ale lui Regan au legatura cu pubertatea, dar doctorii suspecteaza o leziune a lobului temporal. Regas indura o serie de teste chinuitoare in filmul The Exorcist din anul 1973. Cand razele X nu arata nimic iesit din comun, un doctor o sfatuieste pe mama lui Regan sa o duca la un psihiatru, pe care fata il agreseaza. Incep sa se intample tot felul de evenimentel paranormale, patul incepe sa tremure, se aud zgomote ciudate, etc.

Cand se termina toate explicatiile medicale, doctorii ii recomanda mamei sa-si duca fiica la exorcizare. Disperata, Chris se consulta cu Karras care este si preo si psihiatru. In timpul perioadei de examinare a fetei, Karras observa ca aceasta se refera la ea ca fiind Diavolul. Karras crede initiala ca aceasa sufera de o psihoza, pana cand ii inregistreaza vocea si constata ca vorbeste Engleza spusa invers, iar pe abdomenul fetei apar cuvintele Help Me (ajutor). Karras se decide sa ceara bisericii permisiunea de a o exorciza pe fata.

Merrin, este un exorcist experimentat si este chemat la Georgetown sa ajute la exorcizare. El si Karras incearca sa scoata acest spirit malefic din fata. Demonul ii ameninta pe amandoi preotii, iar ceea ce urmeaza depaseste orice imaginatie.

Actorii din acest film de groaza gratis cu exorcizari

 • Ellen Burstyn – Chris MacNeil
 • Jason Miller – Father Damien Karras
 • Max von Sydow – Father Lankester Merrin
 • Linda Blair – Regan MacNeil
Related Posts

The Exorcist Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Exorcist online subtitrat sau semnaleaza o problema!

4 Comentarii la acest film

 1. Robyn98 says:

  Foarte tare filmul! Mi-a placut la nebunie si va spun ca mai are un nume in italiana – este foarte popular “l’exorcista” – are peste 5 miliarde de vizionari in Italia la cinema.

 2. ione says:

  film de kkt.

 3. buta sergiu says:

  un film de nota 10 a fost foarte fain

 4. Alexandra says:

  iubesc filmul asta si filmele de groaza pentru ca le simti cu adevarat

Nume: 

Email: