The Family Online

The Family Online Subtitrat

The Family online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Family online subtitrat in romana din 2013 este un film de actiune-crima dar si de comedie, caci urmareste viata unei familii de mafioti care intra intr-un program de protectie a martorilor, caci acestia doresc sa-si schimbe viata. Filmul este bazat pe romanul Badfellas iar in el joaca actori de renume precum Robert de Niro.

Un cap al mafiei si familia sa sunt adusi intr-un orasel linistit din Franta, sub protectorat dupa o intelegere cu privire la niste marturii. In ciuda celor mai mari eforturi din partea agentilor CIA pentru a-i tine in frau, The Family 2013 online gratis, din care face parte Giovanni impreuna cu sotia sa Maggie si copii lor nu se pot abtine de a nu apela la vechile lor obiceiuri si de a-si rezolva probleme in stilul lor caracteristic. Dar, acest lucru le cam spulbera acoperirea, iar fostii lor parteneri le-au cam dat de urma.

Filmul The Family 2013 online subtitrat in limba romana pare interesant din ce vad eu in trailer. Abia astept sa-l vad! Trebuie sa mentionez ca va aparea in curand pe marele ecran si vom veni cu mai multe informatii!

Related Posts

The Family Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Family online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. david says:

    The Family Trailer 2013 Robert De Niro Mafia Movie

Nume: 

Email: