The Fountain Online

The Fountain Online Subtitrat

The Fountain online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul The Fountain online subtitrat in romana are 3 fire ale actiunii, fiecare dintre ele separate de 5 veacuri. Hugh Jackman si Rachel Weisz joaca in rolurile principale in toate cele 3 parti. In secolul al 16-lea, in America Centrala, teritoriile maiase, conquistadorul Thomas are quest-ul de a gasi Copacul Vietii pentru regina sa Isabel. In 2005, doctorul Tommy, lucreaza la laborator si este obsedat sa gaseasca un leac pentru tumoarea canceroasa care ii omoara pe zi ce trece sotia. In 2500, calatorul spatial Tom, calatoreste inspre o nebuloasa intr-o aeronava cu forma rotunda, care contine o gradina si un copac aflat pe moarte care reprezinta dragostea sa pierduta.

The Fountain Gratis Online cu subtitrare in limba romana

The Fountain este un film American facut in anul 2006 si se incadreaza in categoria drama-romance, in care se imbina elemente de fantezie, istorie, religie si stiintifico-fantastice. Filmul a fost regizat de catre Darren Aronofsky, si il el joaca actorii Hugh Jackman si Rachel Weisz. Filmul imbina trei povesti unde Jackman si Weisz joaca in roluri diferite: un om de stiinta si sotia sa bolnava de cancer, un conquistador si regina sa, un calator spatial din viitor care are amintiri cu dragostea sa pierduta. Aronfsky trebuie initial sa regizeze filmul cu un buget de 70 de milioane de dolari, in rolurile principale cu Brad Pitt si Cate BLanchett, dar Pitt s-a retras asa ca directorul a rescris scenariul iar, si cu un buget de 35 de milioane de dolari, au inceput filmarile.

Related Posts

The Fountain Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Fountain online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Rado says:

    Un film excelent. O rascruce a filozofiei vietii. Cel intelept va intelege!

  2. Francis says:

    As dori sa va intreb dece aveti vtieza asa de mica sau este o problema la mine cu internetul pentru ca filmul ruleaza foarte prost si nu prea mai inteleg nimic de fiecare data cand se opreste. Astept un raspuns cat mai succint

Nume: 

Email: