The Great Gatsby Online

The Great Gatsby Online Subtitrat

The Great Gatsby online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Great Gatsby online subtitrat in romana din anul 2013 il aduce in prim plan pe actorul Leonardo di Caprio. Actiunea din acest film subtitrat se petrece undeva in vara anului 1922. Tanarul Nick Carraway, absolvent de Yale, este deja vetera al primului razboi mondial, si se angajeaza la New York. Acesta inchiriaza o casa mica in Long Island, in orasul West Egg, in apropierea casei lui Jay Gatsby – un milionar misterios care da niste petreceri extravagante.

La scurta distanta, vara lui Nick – Daisy traieste impreuna cu Tom Buchanan, care a absolvit la Yale cam in aceeasi vreme ca si Nick si care este putred de bogat. Familia Buchanans il invita pe Nick la cina, unde ii fac cunostiinta cu Jordan Baker – o foarte cunoscuta jucatoare de golf. Atmosfera de la masa este stricata cand Tom raspunde la telefon si Jordan sugereaza ca a sunat amanta lui Myrtle Wilson.
Filmul The Great Gatsby online cu subtitrare in limba romana a aparut si va rugam sa va uitati la trailer si sa ne spune-ti o parere!

In cele din urma Nick este invitat la mega petrecerile lui Gatsby, fiind singurul care a primit vreodata o invitatie de la Gatsby. Majoritatea participantilor acestor petreceri par sa vina neinvitati la resedinta lui Gatsby, iar daca intrebi de gazda, nimeni nu iti poate spune cine este. Dar se pare ca Nick este recunoscut de catre Gatsby, si cei doi se imprietenesc rapid.

In timp ce ajunge sa-l cunoasca pe Gatsby online subtitrat in romana, Nick afla ca intre el si verioara lui Daisy au avut o relatie care a fost rupta de inceperea razboiului.

The Great Gatsby online subtitrat este unul din cele mai lungi filme ale anului 2013 in care joaca Leonardo di Caprio. Am auzit pareri si pareri, dar am reusit sa vizionez si eu acest film si pot spune ca mi-a placut.

Related Posts

The Great Gatsby Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Great Gatsby online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. admin says:

    A aparut la cinematograf de curand… o sa apara si pe net in scurt timp…

  2. Smaranda Maria Samoila says:

    cand apare filmul?

Nume: 

Email: