The Green Mile Online

The Green Mile Online Subtitrat

The Green Mile online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Green Mile online este un film de oscar; o drama americana inspirata din romanul lui Stephen King cu acelasi nume in care joaca actorul Tom Hanks. In Louisiana in anul 1999, Paul Edgecomb incepe sa planga in timp ce se uitat la filmul Top Hat. Prietena sa Elaine isi arata compasiunea pentru el, asa ca Paul ii spune ca filmul ii aduce aminte de vremea pe cand el era ofiter si era responsabil cu celula condamnatilor la moarte de la penitenciarul Cold Mountain, in vara anului 1936.

Filmul The Green Mile online subtitrat in limba romana merita vazut!

Blocul de celule unde lucra Paul era numit the Green Mile, de catre gardieni, deoarece prizonierii condamnati care mergeau catre executie, mergeau o ultima mila catre scaunul electric. Gardienii care lucrau impreuna cu Paul erau: Brutus, Dean Stanton, Harry si Howell.

Intr-o zi, un om de culoare imens, pe nume John Coffey, condamnat pentru ca a violat si a ucis doua fete, ajunge in aceasta inchisoare. Coffey arata toate caracteristicile cum ca ar fi un gigant gentil: timit, cu vorba plapanda, care se teme de intuneric, si care plange des. In curand, in filmul The Green Mile online, John isi arata puterile tratandu-l pe Paul care avea o infectie urinara si aducand la viata un soricel care a fost omorat. Mai tarziu, acesta o vindeva pe sotia bolnava a lui Warden Hal Moores, care avea o tumoare pe creier.

Percy Wetmore Mile, este un gardian sadic si foarte neprietenos, si care este si nepotul sotiei guvernatorului. Acesta a inceput de curand sa lucreze aici. Percy isi da seama ca nu este pe placul celorlalti ofiteri si se foloseste de acest lucru pentru a manageria urmatoarea executie. El promite ca dupa acest lurcu, se va transfera pe un post de administrator la un spital. Din pacate, Percy Green saboteaza executia si in loc sa ude buretele folosit pentru a conduce electricitatea catre corpul victimei, acesta il lasa uscat, iar Del are parte de o executie dureroasa.

Related Posts

The Green Mile Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Green Mile online subtitrat sau semnaleaza o problema!

4 Comentarii la acest film

 1. Ionela Ione says:

  e foarte frumos super merita vazut

 2. Mihaela says:

  Minunat.. Dureros de minunat.

 3. Andreea Mihaela says:

  Merita vazut! Genial

 4. Raul Andrei says:

  foarte frumos filmul…:)

Nume: 

Email: