The Grey Online

The Grey Online Subtitrat

The Grey online subtitrat in limba romana face parte din categoria Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Grey online subtitrat in romana este un thriller psihologic american bazat pe povestea Ghost Walker. John Ralph lucreaza in Alaska si ucide lupii care dau tarcoale unei echipe de escavare. In ultima sa zi de lucru, Ralph ii scrie nevestei sale, Ana, o scrisoare prin care isi transmite intentiile sale de a se sinucide. Dar, se pare ca nu isi duce planul la capat. In filmul The Grey online gratis subtitrat in limba romana joaca Liam Neelson.

A doua zi, avionul in care se afla se prabuseste. John are o viziune cu sotia sa care ii cere sa nu aiba frica, si se trezeste gasind un membru al echipajului ranit mortal. John il calmeaza, dupa care omul moare. John isi asuma responsabilitatea de lider, si ii pune pe ceilalti supravietuitori sa adune lemne de foc. In timp ce facea acest lucru, The Grey online subtitrat descopera un cadavru, si este atacat de lupul gri care se hranea din el. Dupa ce il salveaza pe John, grupul isi da seama ca se afla pe teritoriul lupilor. Acestia se decid sa lase mereu pe cineva de garda, pentru a fi feriti de pericolul ce ii paste.

Mai tarziu, Hernandez este ucis de catre doi lupi, iar corpul sau este gasit a doua zi dimineata. John le sugereaza celorlalti sa plece de la locul prabusirii, dar Diaz pune la indoiala sugerarile sale. In timp ce cautau actele colegilor lor decedati, pentru a le returna familiilor acestora, Diaz din filmul gratis The Grey online cu subtitrare in romana gaseste un ceas cu emitator radio. Grupul incepe sa se deplaseze. In timp ce mergeau prin zapada, Flannery cade prada lupilor. Ceilalti incep sa fuge si sa aprinda torte in speranta, de a-i tine pe lupi departe. Ba chiar prind un lup si il mananca. In timp ce stateau in jurul focului, Diaz le spune celorlalti despre parerile sale ateiste. John spune ca si el este la fel, dar ca si-ar dori sa creada in ceva.

Related Posts

The Grey Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Grey online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: