The Grudge 2 Online

The Grudge 2 Online Subtitrat

The Grudge 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Grudge 2 online subtitrat in limba romana este un film horror american, al 2-lea din serie. La fel ca in primul film, Grudge 2 pune in atentie casa bantuita a familiei Saeki. Se pare ca blestemul s-a nascut cand Takeo Saeko si-a ucis sotia, fiul si pisica familiei inainte ca sa fie spanzurat de fantoma lui Kayako. Karen Davis este o femeie care a incercat sa arda casa, pentru a pune capat acestui blestem, dar ajunge sa fie spitalizata.

Filmul The Grudge 2 online subtitrat in romana este un film cu fantome

Mama ei bolnava afla despre vestea cum ca fata ei ar fi spitalizata, si o trimite pe sora lui Karen, Aubrey pana la Tokyo pentru a o aduce acasa. Aubrey se chinuie sa discute cu personalul de la spital, asa ca Eason, un jurnalist, o ajuta cu traducerile. El este cel care a scos-o pe Karen din casa plina de flacari, si este curios in legatura cu acest caz. Aubrey din filmul The Grudge 2 online reuseste sa vorbeasca cu Karen, care intra in panica cand ii spune surorii sale sa nu intre in casa Saeki. Karen reuseste sa se elibereze din patul in care este legata si incepe sa fuga de fantoma lui Kayako, care in cele din urma o arunca de pe cladire, iar fata se prabuseste pe ciment in fata lui Eason si a lui Aubrey.

In urmatoarea saptamana, Eason ii explica despre blestem si lui Aubrey, dupa ce acesta s-a aventurat in casa si a substrat vechiul jurnal a lui Kayako. Dar, Aubrey este pacalita sa intre in casa de catre Toshio din Grudge 2 online subtitrat, si astfel devine si ea blestemata. Ducand jurnalul la un asociat de-al sau, Eason afla mai multe despre Kayako.

Filmul are trei parti, iar in a doua parte, dupa moartea lui Aubrey, trei scolarite viziteaza casa Saeki pentru a vedea daca zvonurile sunt adevarate cu privire la aceasta casa bantuita. Vanessa si Miyuki o inchid pe Allison intr-un dulap si fantomele din filmul The Grudge 2 online subtitrat incep sa apara. Probabil va dati seama si singuri ce se va intampla cu cele trei fete.e

Related Posts

The Grudge 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Grudge 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: