The Grudge 3 Online

The Grudge 3 Online Subtitrat

The Grudge 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Grudge 3 online subtitrat in romana este a-l 3-lea film din aceasta serie horror. Unul din personake este Jake, singurul supravietuitor din a-l 2-lea film. Barbatul este inchis intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, doctorul Sullivan il lasa pe Jake inchis in camera sa, caci acesta a incercat sa scape de cateva ori. Kayako isi face simtita prezenta si il impinge pe barbat in perete de mai multe ori.

Filmul The Grudge 3 online cu subtitrare in limba romana merita vizionat de fanii acestui gen

Sullivan este chemat de catre un ofiteri, si se uita pe camera video. Se pare ca fantoma nu poate fi vazuta pe monitor, asa ca acesta fuge inspre camera barbatului unde il gasesc mort, si toate oasele din corpul sau par a fi rupte.

Stirea precum ca Jake din filmul Grudge 3 online subtitrat a murit, ajunge si la urechea unei tinere fete din Tokyo pe nume Naoko. Fata este sora lui Kayako, si este mereu intepata de colegii ei de servici cu privire la acest lucru. Acesta gaseste o hartie printata cu privire la moartea lui Jake lipita de monitorul ei, si este de parere ca sora ei este cea care i-a cauzat moartea barbatului. Ea se decide sa mearga si sa opreasca acest blestem, asa ca il roaga pe barbatul ei sea mearga cu ea la Chicago.

Naoko se muta in cladirea despre care ea e sigura ca este blestemata de catre Grudge 3 online. Lisa o fata din bloc ii explica ca Jake a murit si ca mereu povestea despre o femeie cu parul negru si lung si cu pielea alba, si despre un baiat care i-au omorat familia. Doctorul Sullivan se intalneste cu Lisa si aceasta ii povesteste despre familia Saeki, pe care Jake i-a descris-o in halucinatiile sale. Va rugam sa ne scrieti parerea dumneavoastra despre filmul The Grudge 3 online subtitrat in limba romana. Mie primul film mi s-a parut interesant, dar cu privire la celelalte doua parti n-as putea sa ma pronunt.

Related Posts

The Grudge 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Grudge 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: