The Hobbit 2: The Desolation of Smaug Online

The Hobbit 2: The Desolation of Smaug Online Subtitrat

The Hobbit 2: The Desolation of Smaug online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

The Hobbit 2 online subtitrat sau The Desolation of Smaug este un film de fantezie ce continua povestea lui Bilbo si a lui Gandalf. Dupa ce Bilbo reuseste sa scape din munti impreuna cu inelul, personajele noastre isi continua calatoria pentru a-si recupera aurul de la dragonul Smaug.

Filmul The Hobbit 2 online cu subtitrare in limba romana are legatura cu seria The Ring si este o fantezie plina de magie si personaje mistice.

Povestea continua evenimentele din Unexpected Journey, in care hobbitul Bilbo Baggins calatoreste impreuna cu vrajitorul Gandalf si o companie formata din treisprezece dwarfi, condusa de catre Thorin Oakenshield. Acestia se duc in tinutul Erebor, si ajung sa treaca pein Mirkwood, iar apoi prin Esgaroth si Dale, iar in final vor da de dragonul Smaug pe care trebuie sa-l invinga.

Gandalf cel Gri il avertizeaza pe Thorin ca cineva doreste cu ardoare ca el sa fie ucis. Gandalf il convinge pe acesta din urma sa obtina unificarea dwarfilor, si ii sugereaza sa gaseasca un hot foarte priceput care sa fure bijuteria de la Smaug.

Un an mai tarziu in filmul The Hobbit 2 online gratis si compania de dwarfi este urmarita de o ceata de orci pusi pe rele. Dupa ce Bilbo informeaza grupul ca mai este si un urs pe urmele lor; Gandalf le spune tuturor ca acesta ar putea fi Beorn, care isi poate schimba forma si care i-ar putea ajuta in calatoria lor. Va rugam sa veniti cu ceva completari!

Related Posts

The Hobbit 2: The Desolation of Smaug Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Hobbit 2: The Desolation of Smaug online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. geox says:

    super smecherie 10+

  2. konstantina says:

    foarte bun

Nume: 

Email: