The Hunger Games 2 Online

The Hunger Games 2 Online Subtitrat

The Hunger Games 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Hunger Games 2 online subtitrat sau Catching Fire este a doua parte a filmului de mare succes, pe care majoritatea dintre voi l-ati vazut. Dupa evenimentele din primul film, in care Katniss Everdeen si Peeta ajung sa fie victoriosi in cea de-a 74-a editie a jocurilor Hunger Games, acestia devin tintele Capitolului, dupa ce o revolta se isca in districtul Panem.

Sper ca filmul Catching Fire, a doua parte a seriei Hunger Games sa fie la fel de interesant ca primul, desi tin minte ca cel mai mult m-a impresionat decorul.

Katniss se intoarce acasa, in districtul 12 impreuna cu Peeta. La scurt timp dupa ce ajung acasa, cei doi eroi din Hunger Games 2 trebuie sa faca un tur al victoriei prin toate districtele, deci inseamna ca iar vor trebui sa isi lase prietenii si familiile.

Intr-o zi din acest tur al victoriei, presedintele Snow o ameninta pe cea mai buna prietena a lui Katniss, care incepe sa simta ca o revolta se va isca in districte, dar Centrul are inca controlul, iar Snow a pus deja sa se pregateasca cea de-a 75-a editie a jocurilor Foamei – The Hunger Games.

Din pacate, Peeta si Katniss din Jocurile Foamei se trezesc in arena din nou, de data aceasta inconjurati de ucigasi si mai experimentati. Presedintele Snow din filmul Hunger Games 2 Catching Fire online subtitrat in romana este determinat sa ii elimine pe cei doi, caci astfel va putea sa distruga orice speranta a rebelilor care deja fac scantei in toate districtele Hunger.

Acest film gratis online cu subtitrare in limba romana se mai numeste si Catching Fire!

Related Posts

The Hunger Games 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Hunger Games 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: