The Hunger Games Online

The Hunger Games Online Subtitrat

The Hunger Games online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Hunger Games online subtitrat in romana din anul 2013 este un science fiction american regizat de catre Gary Ross si este bazat pe romanul cu acelasi nume scris de catre Collins Suzanne. In acest film joaca Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks si Woody Harrelson. Povestea are loc intr-un viitor post-apocaliptic in sanul natiunii Panem. Panemul are 12 districte mizere si sarace si o capitala in care am putea spune ca traiesc doar cei norocosi. Ca pedeapsa pentru ca oamenii s-au razvratit impotriva guvernului, Capitolul a initiat niste jocuri numite Hunger Games – un eveniment anual, televizat in care cate o fata si un baiat din fiecare cele 12 districte este selectat la loterie ca tribut si sunt nevoiti sa se lupte pana la moarte in arena.

The Hunger Games online cu subtitrare in romana este un film science fiction foarte bun.

Cand protagonista Everdeen Katniss aude numele surorii ei mai mici ca find cea aleasa ca tribut, aceasta se ofera sa-i ia locul pentru a o salva. Lui Katniss i se alatura Peeta Mellark, la randul sau ales ca tribut si amandoi sunt escortati la Capitol, iar aici se vor antrena pentru jocuri. Aici mentorul lor, castigatorul a celei de-a 50-a editie ii instruieste sa sa uite si sa invete talente celorlati cu care vor concura in acest game.

In timpul unui interviu cu starul TV CAesar Flickerman, Peeta dezvaluie tuturor despre dragostea ce o poarta pentru Katniss, iar fata crede ca este un siretlic prin care sa castige audienta, astfel ei avand sanse mai mari sa primeasca donatii – mancare, medicamente si unelte ce le vor fi folositoare in Hunger. Jocurile incep iar 8 participanti sunt ucisi in primele 8 ore iar Peeta se uneste cu Cato si Glimmer pentru a o vana pe Katniss.

Actori din filmul The Hunger Games online subtitrat
Jennifer Lawrence – Katniss Everdeen
Liam Hemsworth – Gale Hawthorne
Josh Hutcherson – Peeta Mellark
Lenny Kravitz – Cinna
Woody Harrelson – Haymitch Abernathy
Stanley Tucci – Caesar Flickerman
Elizabeth Banks – Effie Trinket
Donald Sutherland – President Coriolanus Snow
Toby Jones – Claudius Templesmith
Wes Bentley – Seneca Crane

Related Posts

The Hunger Games Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Hunger Games online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: