The Incredible Hulk Online

The Incredible Hulk Online Subtitrat

The Incredible Hulk online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Pentru Copii, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Un alt science fiction cu super-eroi este filmul american The Incredible Hulk online subtitrat in limba romana. Erou nostru, Hulk isi are originea in benzile desenate de la Marvel. Filmul este regizat de catre Louis Leterrier si in el joaca Edward Norton il rolul doctoruli Bruce Banner. Cel despre care vorbeam a devenit Hulk, omuletul acela plin de muschi si verde, in urma unei scheme militare de revigorare a proiectului supersoldat care implica niste radiatii gamma. Fiind mereu pe fuga, Banner incearca sa gaseasca un leac pentru “boala” inainte ca sa fie capturat de catre generalul Thaddeus Ross, dar temerile sale s-au adeverit cand soldatul insetat de putere, Emil Blonsky, devine si el o creatura cu puteri asemanatoare. Liv Tyler joaca alaturi de Norton in rolul lui Betty Ross, prietena lui Banner si fata generalului Ross.

Filmul The Incredible Hulk online subtitrat in limba romana este un film pentru copii de actiune, in care personajul principal este marele urias verde

La 5 luni dupa ce Banner a inceput sa aiba aceasta problema pe cap, el se stabileste la o fabrica de imbutelieri din Rocinha in Rio de Janeiro, si incepe sa caute un leac pentru conditia sa. El colaboreaza pe internet cu un coleg pe care-l cunoaste doar dupa numele de Domnul Blue (albastru), si caruia i se adreseaza ca fiind Domnul Green (Verde). Pe langa asta el invata si lectii meditative de respirat de la un expert in arte martiale, pentru a se stapani in caz de nevoie si sa nu se transforme in Incredibilul Hulk online subtitrat in romana. Bruce nu s-a mai transformat de aproape 158 de zile. Dupa ce Banner isi taie degetul, o picatura din sangele sau cade intr-o sticla, si este eventual ingerat de catre un consumator din Milwaukee, Wisonsin, care ajunge sa aibe complicatii medicale. Folosind sticla pentru a da de urma lui Banner, Ross trimite o echipa, condusa de catre Emil Blonsky, pentru a-l captura. Banner se transforma in Hulk si infrange echipa lui Blonsky. Dupa ce Ross ii explica lui Blonsky cum a devenit Banner acest monstru, si Blonsky accepta sa fie injectat cu serum magic, dar pe langa pachetul de muschi acesta devine arogant si prea sigur de sine.

Mai departe in filmul cu super eroi – The Incredible Hulk online subtitrat in romana, Banner se intoarce la universitatea Culver din Virgina unde se intalnesete cu Betty, care are o relatie acum cu psihiatrul Leonard Samson. Banner este atacat de catre Ross si fortele lui Blonsky, care au fost avertizati de catre suspiciosul Samson. Hulk insa reuseste sa scape si fuge impreuna cu Betty. Dupa ce se transforma inapoi in Banner, acesta ia contact cu Blue, care ii spune sa se intalneasca neaparat cu el in New York. Identitatea lui Blue este Samuel Sterns, expert in biologie celulara, care ii spune ca s-ar putea sa aiba un antidot pentru problema lui.

Related Posts

The Incredible Hulk Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Incredible Hulk online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Iza says:

    Mi-a placut foarte tare si putine mai sunt filmele care ma uimesc, a fost facut bine. M-as bucura sa poata si romanii sa scoata asa ceva, dar cred ca mai am mult de asteptat.

  2. Joe says:

    Nu stiu cum se intampla,dar ourinde se cer comentarii,indiferet ca este un SITE de filme,sport,muzica sau culinare spre exemplu,se gasesc 2,3 destepti care trebuie sa se lege de altcineva pentru a-si arata asa zisa inteligenta.Draga parazitule, pe acest site trebuie sa iti spui parerea despre film,sa comentezi filmul, asta in caz sa stii ce inseamna parere sau opinie!Referitor la SITE nota 10.Tineti-o tot asa pentru ca faceti treaba buna!

Nume: 

Email: