The Italian Job Online

The Italian Job Online Subtitrat

The Italian Job online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Italian Job online subtitrat in romana sau Jaf in Stil Italian: un grup de hoti, condus de catre criminalul cu cariera, am putea spune, Charlie Croker, urmeaza sa creeze cel mai mare blocaj de trafic din istoria Los Angeles-ului, asta oferindu-le timpul necesar pentru a da lovitura si de a fura foarte multi bani. Acestia reusesc sa fuga cu niste mini coopere, care sunt destul de mici pentru a fi conduse pe pietonal, iar pana cand traficul se va elibera, ei se vor face nevazuri.

Filmul The Italian Job online cu subtitrare in limba romana este un film de actiune si suspans.

Un Lamborghini Miura este condus prin Alpii italieni, intră într-un tunel şi explodează. Un buldozer impinge rămâne din tunel şi haldele-le în jos un defileu abrupt alpin. Ceva timp mai târziu mafiot dapper Charlie Croker este eliberat din închisoare. El se întâlneşte cu curând in Italian Job cu văduva prietenului său şi cu colegii hoţi Roger Beckermann, victimă a accidentului Miura. Ea dă planurile sotul ei lui Croker, pentru jaf, care a atras atenţia Mafiei italiene. Planurile de contur o modalitate de a jefui un transfer patru milioane de dolari de aur din China la auto Fiat Torino bazate pe, şi spiritul din Italia.

Croker decide să continue planul din filmul The Italian Job online de ciuda riscurilor, dar are nevoie de o gasca mare, bine echipate. El sparge în închisoare pentru a răspunde domnului Bridger, un criminal care conduce un imperiu Gangland din închisoare. Croker explică “Italian Job” şi extracte sprijinul reticenţi Bridger lui. El asamblează un grup de experţi, inclusiv computer profesor Peach, Birkinshaw handler electronice şi mai multe drivere scăpare. Planul solicită pentru Peach pentru a infecta de control al traficului Torino computerizat pentru a crea un blocaj de trafic paralizantă care va preveni de poliţie din regasirea de aur. Trei Mini Coopere din The Italian Job online cu subtitrare au posibilitatea de a naviga printr-un blocaj în moduri neconventionale, iar apoi va urma traseul Beckermann.

Related Posts

The Italian Job Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Italian Job online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mihai says:

    frumos

Nume: 

Email: