The Last Airbender Online

The Last Airbender Online Subtitrat

The Last Airbender online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Last Airbender online cu subtitrare in limba romana: Lumea este impartita in patru regate si fiecare este reprezentata de elementul lor, si pacea dintre cele patru regate , Water (Apa), Air (Aer), Earth (Pamant) si Fire (Foc) a durat mult timp sub supraveghierea lui Avatar, un link catre lumea spiritelor si singurul capabil sa foloseasca cele patru elemente. Cand tanarul Avatar Aang dispare, natiunea care reprezinta focul, lanseaza un atac pentru a eradica pe toti cei din lumea aerului pentru a fi singuri ca planul lor de a domina lumea nu va esua. 100 de ani trec iar lordul focului Ozai continua sa cucereasca si sa intemniteze pe oricine cu abilitati de bending in tinuturile Pamant si Apa, in timp ce surorile gemene Katara si Sokka din Tinutul Apei de Jos gasesc un baiat misterios prins sub gheata din afara satului lor.


Filmul The Last Airbender online cu subtitrare in limba romana este o fantezie pentru copii.

După ce a fost informat că urmează să fie prizonierul lor pentru trecerea testului, Aang scapă folosind planor sa şi zboară la Bison său zbor adus de Katara şi sokka. Aang şi noii săi prieteni vizita de Sud Air Templul şi el află că el a fost în gheaţă pentru un secol întreg şi că Fire Nation şters toate Nomads Air, inclusiv tutorele său, Monk Gyatso. In disperare, el intra in starea Avatar şi dacă se află în lumea spiritelor în cazul în care un glas îl întreabă unde a fost.

Curând după aceea in The Last Airbender gratis online cu subtitrare in romana, ei zboară spre un mic oraş Pământ Regatul controlate de Fire Nation, grupul Aang este arestat deoarece Katara încearcă să ajute un băiat dintr-o patrulare. Ei sa provoci o revoltă, amintindu-Earthbenders nemulţumit că pământul a fost dat să le. Katara este dat o Waterbending parcurgere că ea foloseşte pentru a perfecta Waterbending ei şi de a ajuta să înveţe Aang Waterbending ca fac drumul lor spre Nord apă Tribe si elibereze mai mult sate Earth Britanie în acest proces. În timpul unei cale de Nord Air Templul pe cont propriu, Aang este trădat de un ţăran şi capturat de un grup de Foc arcasi Nation, condus de amiralul Zhao. Cu toate acestea, un jefuitor mascat, “Blue Spirit”, ajută Aang scape din închisoare lui. Conştiente de faptul că Zuko este “Blue Spirit”, Zhao aranjează să-l omoare pe print. Zuko supravietuieste atentat la viaţa lui. Cu ajutorul lui Iron, el se furişează in acest film gratis online la bordul navei condusa de Zhao care pleaca catre flota sa de apa din Nord Tribe pentru a executa planul sau diabolic.

Related Posts

The Last Airbender Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Last Airbender online subtitrat sau semnaleaza o problema!

16 Comentarii la acest film

 1. shadowman says:

  no name,no gramatics!

 2. Kat says:

  Unde putem vedea celelalte părți.

 3. Kat says:

  Filmul a fost super tare cand o sa fie si continuarea vreu sa o vod cat mai repede.

 4. stefan says:

  belea filmul

 5. al tayr says:

  cand o sa vedem continuarea

 6. boschetaru99 says:

  asa ca n-are sanse sa devina trend ; sory pentru cei carora le place …… :)) sory pentru mine :))

 7. boschetaru99 says:

  ascultati toti… va spun yoooo mai sunt 2 parti;
  mie mi-se pare tare si mama/bunica erau in televizor ca-l am pe dvd ;
  dar.. sa va spun ceva: a luat zmeura de aur pentru
  cel mai prost film si actori al anului; a zis la radio! daca mai aveti intrebari despre filme spuneti-mi (si despre jocuri :)) va astept cu intrebari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. kett says:

  Foarte frumos.Nu m-as mira ca acest film sa devina un trend ca si Harry Potter sau Twilight.Foarte foarte frumos.Sigur mai urmea o parte cel putin daca nu doua.:)

 9. no name says:

  super naspa nare nici o anceiere presupun ca mai sunt doua parti

 10. Rachel says:

  super filmul,interesant… si chiar nu s-a intrerupt deloc…a mers ca pe roate :)….presupun ca mai vine si a doua parte nu?

 11. anca mihai says:

  natura este plina de surprize in filme

 12. laura says:

  foarte frumos filmul o poveste frumoasa pe bune. vrem urmatoarea parte please !!! si app faceti ceva va rog majoritatea filmelor nu se incarca si nu le putem vedea.

 13. dinu says:

  e un film grozav,dar exista si o continuare?

 14. Adrian says:

  Destul de furmos.
  Mai urmeaza inca 2 parti presupun

 15. sundiata says:

  varza filmul

 16. adi says:

  kool

Nume: 

Email: