The Legend of Hercules Online

The Legend of Hercules Online Subtitrat

The Legend of Hercules online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul The Legend of Hercules online subtitrat in romana este inspirat din legenda marelui erou de origine greaca. Tradat de catre tatal sau vitreg, Regele – exilat si vandut ca sclav din cauza unei iubiri interzise, Hercules trebuie sa isi foloseasca puterile sale formidabile pentru a-si gasi calea inapoi catre ceea ce i se cuvine.

In Grecia antica, o regina este prinsa in vrajile lui Zeus si ramane insarcinata cu un baiat despre care se spune ca va opri domnia tirantului care se afla la conducerea regatului si ca acesta va aducea pacea in aceste tinuturi greu incercate. The Legend of Hercules online subtitrat este un film de fantezie si de actiune cu Kellan Lutz.

Dar printul, Hercules, nu stie nimic despre identitatea sa sau despre legenda. El isi doreste doar un singur lucru: dragostea lui Hebe, printesa din Creta, dar care a fost promisa fratelui sau.

Cand Hercules afla despre destinul sau, el trebuie sa aleaga intre a fugi cu dragostea sa, sau sa ramana si sa ajung eroul despre care se vorbeste. Puvestea din spatele unuia dintre cele mai mari mituri este dezvaluita intr-un film gratis de actiune – o poveste de dragoste, sacrificiu si despre puterea sufletului.

Related Posts

The Legend of Hercules Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Legend of Hercules online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. John M says:

    Foarte frumos filmul … merita vazut .. nota 10

Nume: 

Email: