The Number 23 Online

The Number 23 Online Subtitrat

The Number 23 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Mister, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Number 23 online subtitrat este un film care te tine in suspans in care joaca Jim Carrey, Virginia Madsen, Danny Huston si este regizat de Joel Sch. Actiunea involva o obsesie pentru numarul 23, sau a unui numar care are legatura cu numarul 23 si este primul thriller adevarat in care joaca Carrey.


The Number 23 online subtitrat in limba romana este un film de mister cu Jim Carrey.

Walter Sparrow este un ofiţer in politia animalelor, căsătorit cu o femeie, proprietara a unei cofetarii, Agatha, care are un fiu, Robin si care ajunge sa aibe o obsesie cu The Number 23. Filmul online se deschide cu Walter care narează evenimentele recente din viata lui. El incepe prin a descrie cum, când era aproape ora cinci, a primit un apel pentru a prinde un câine.

Câinele a fost încolţit la subsolul un restaurant chinezesc, si a fugit atunci cand a incercat sa-l abordeze. Walter ia urma câinelui, si afla de pe zgarda ca că numele său este Ned. În timp ce The Number 23 online gratis este distras de lumina reflectată de zgarda lui Ned, cainele ii musca braţul şi scapă din nou. Walter încearcă să-l urmareasca, dar ii pierde urma la cimitir. Acolo Walter il gaseste langa o piatra funerară al unei fete pe nume Laura Tollins.

Walter intarzie la intalnirea cu sotia sa, si ea intră într-o librărie unde se uită printr-o carte intitulată The Number 23 scris de Kretts Topsy. Atunci când Walter ajunge în final, Agatha anunţă că ea are de gând să cumpere cartea pentru el, fiind un cadou de ziua lui.

Odată ajuns acasă, Walter din filmul The Number 23 subtitrat in romana începe sa citeasca cartea, observând ciudate similitudini între el şi personajul principal, un detectiv care se referă la el însuşi ca fiind “peşte mic”.

Related Posts

The Number 23 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Number 23 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

5 Comentarii la acest film

 1. dianaandreea says:

  adevaraciune de film! super,final neasteptat! nota 10

 2. aspi says:

  eu acum ma pregatesc sa i-l vizionez si sincer comentariile de mai sus chiar m-au convins,…sper ca nu atii spus prostii :P

 3. duendepitic says:

  oribila esti tu filmul e super interesant

 4. amalia says:

  ORIBILL…………

 5. madalina says:

  e in regula…

Nume: 

Email: