The Perks of Being a Wallflower Online

The Perks of Being a Wallflower Online Subtitrat

The Perks of Being a Wallflower online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Perks of Being a Wallflower online subtitrat este un film gratis de origina americana, construit dupa romanul cu acelasi nume. Numele de Charlie este un alias pentru adolescentul-narator din film, si care este pe cale sa isi inceapa primul an la liceu. Charlie incepe primul an cu stangul, in mare parte din cauza faptului ca singurul sau prieten Michael, s-a sinucis cu cateva luni inainte. Acesta nu crede ca va primi sprijin din partea parintilor sau fratilor sai mai mari, deoarece nici unul nu l-a inteles vreodata.
Trailer la filmul The Perks of Being a Wallflower online subtitrat care urmeaza sa apara in curand

El ne mai spune ca singura ruda de care s-a simtit apropiat este matusa Helen din The Perks, dar aceasta a decedat in urma unui accident de masina cand el implinea sapte ani. Charlie se imprieteneste in curand cu doi colegi mai mari – Sam si fratele ei Patrick.

De-alungul povestii din The Perks of Being a Wallflower online subtitrat, Sam, Patrick si profesorul de engleza a lui Charlie – Bill, ii fac cunostiinta cu noi experiente. Bill ii da lui Charlie multa carti sa citeasca, cum ar fi Peter Pan – carti care ii schimba modul de gandire. Sam si PAtrick ii fac cunostiinta lui Charlie cu alti prieteni, muzica si droguri. Charlie se indragosteste in curand de Sam, dar se simte vinovat de fiecare data cand are ganduri romantice sau sexuale in legatura cu ea. EL incepe sa se intalneasca cu Mary Elizabeth, dar ruineaza aceasta relatia cand o saruta pe Sam.

Patrick il sfatuieste sa stea mai izolat in aceasta perioada din filmul Being a Wallflower gratis online, deoarece toata lumea este suparata pe el. Charlie este foarte nemultumit de sine si de Wallflower, si se simte iar singur. Singura conexiune pe care o mai are este cu Bob, care ii vinde lui Charlie marijuana. Bob ii spune ca Patrick a avut o aventura cu Brad.

Related Posts

The Perks of Being a Wallflower Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Perks of Being a Wallflower online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Dehelean Roxy says:

    De ce nu pot sa-l vaaad ???!!

Nume: 

Email: