The Prestige Online

The Prestige Online Subtitrat

The Prestige online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Mister, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Prestige online cu subtitrare in limba romana este o poveste misterioasa despre doi magicieni a caror rivalitate ii duce spre o lunga batalie pentru suprematie si inspre o viata plina de obsesii, inselaciune cu consecinte periculoase si chiar mortale. Chiar de cand erau tineri magicieni si s-au intalnit – Robert Angier si Alfred Borden erau in competitie unul cu celalalt. Dar aceasta competitie i-a transformat din prieteni in dusmani pe viata…


Filmul The Prestige online subtitrat hd in limba romana este cu Christian Bale si este invaluit de mister.

Alfred Borden si Rupert “Angier au un singur scop – sa ajunga magicieni de renume. Încă de la începutul carierei lor, ei se întâlnesc şi se dezvoltă un conflict amar, deoarece fiecare ruina actele celuilalt. Povestea cadru implică strănepoţi de Borden şi Angier şi investigaţiile lor în modul în propriile lor vieţi au fost afectate de conflictul strămoşii lor “. Evenimentele din trecut sunt revelat în primul rând prin fiecare din jurnale magicieni.

Borden dezvoltă un act numit Omul transportate, precum şi o versiune îmbunătăţită numit New transportate Man, care pare să-l treacă de la un cabinet la altul închis într-o clipire de ochi şi fără să apară să treacă prin spaţiul interveniente. Actul pare să sfideze fizica si pune toate actele anterioare din filmul The Prestige online hd in ruşine. De-a lungul jurnalului vom afla ca magicianul Alfred Borden are defapt un frate geaman. Cei doi sunt Albert şi Frederick si cei doi traiesc pe rand viata celuilalt si angajează să păstreze secretul lor pentru a asigura succesul lor profesional. Angier suspectează că Borden foloseşte o dublă, dar respinge ideea atunci când el nu poate găsi dovezile pentru a dovedi acest lucru.

Related Posts

The Prestige Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Prestige online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: