The Ring Online

The Ring Online Subtitrat

close

The Ring 1 online subtitrat este un horror psihologic bazat pe povestea unei casete video misterioase care contine o serie de imagini. Se spune ca dupa ce cineva se uita la acea caseta, acela va primi un telefon in care o fata il va anunta ca va muri in sapte zile. Filmul a fost in [...]

The Ring 1 online subtitrat este un horror psihologic bazat pe povestea unei casete video misterioase care contine o serie de imagini. Se spune ca dupa ce cineva se uita la acea caseta, acela va primi un telefon in care o fata il va anunta ca va muri in sapte zile. Filmul a fost in atentia criticilor si a avut un adevarat succes.

Filmul The Ring online subtitrat in limba romana este un film de groaza care merita vazut

O fata de 16 ani pe ani pe nume Katie si prietena ei Becca cam de aceeasi varsa sunt cam plictisite; acestea stau in casa si se uita la televizor. La un moment dat fetele incep sa discute despre o caseta video blestemata. Legenda spune ca aceia care vor vedea caseta vor muri sapte zile mai tarziu. Katie dezvaluie faptul ca acum sapte zile, a fost impreuna cu prietenul ei intr-un local, unde s-a uitat la acea caseta. Fetele au inceput sa se amuze pe acest lucru, dar dupa o serie de intamplari stranii din urmatoarele minute – televizorul deschizandu-se singur, Katie moare in mod misterios in timp ce Becca se uita. In urma acestui eveniment din filmul The Ring 1, fata ramasa in viata este institutionalizata intr-o spital de boli mintale.

Varul lui Katie, Aidan, este vizibil afectat de catre moarea fetei. Dupa inmoramantare, Ruth Embry o roaga pe sora ei Rachel, care este mama lui Aidan si este jurnalist de profesie – sa investigheze moartea lui Katie, si ajunge la cabina unde Katie a vazaut caseta. Rachel gaseste si se uita la caseta; telefonul suna si aude o copila cum ii spune sapte zile – lucru care o supara pe Rachel. In a doua zi din The Ring 1 online subtitrat, femeia il suna pe Noua – fostul ei prieteni, pentru a-i arata caseta si il roaga sa-i ofere niste asistente cu acest caz. Ee il roaga sa faca cateva copii pentru a investiga, lucru pe care il face si ia caseta acasa.

Dupa ce a vazut caseta, Rachel incepe sa aiba cosmaruri, sangerari din nas, si intamplari de domeniul fantastic. Fiind foarte curioasa cu privire la originea acestei casete, Rachel incepe sa investigheze imaginile cu o femeie care apare pe filmare. Folosind un laborator video, aceasta decopera o locatie din insula Moesko. Aceasta mai descopera ca filmarea din The Ring 1 online cu subtitrare in romana de pe aceasta caseta nu a fost creata cu un echipament electric. Femeia din filmare pare sa fi fost Anna Morgan, care traia impreuna cu sotul ei Richard. Rachel afla ca dupa ce a adus acasa o fata adoptata, caii pe care i-a crescut la ferma au inebunit si s-au omorat intre ei, lucru care a bagat-o pe Anna in depresie si s-a sinucis.
Dupa ce s-a trezit dintr-un cosmar, Rachel se sperie cand il vede pe Aidan uitandu-se la caseta. Panicata, aceasta il suna pe Noah, care este tatal lui Aidan.

Ei bine, daca sunteti curiosi de sunt sigur ca va veti uita la acest film si veti afla ce se intampla mai departe.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Scream 4 Online
Scream 4 Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: