The Rite Online

The Rite Online Subtitrat

The Rite online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Rite online subtitrat in romana este un film in care personajul principal este Michael, fiul unui om a carui slujba il face mereu sa fie in preajma unor cadavre. Michael ajunge sa fie distant de tatal sau si se inscrie la Seminar. Mai are putin pana cand cursurile sale vor lua sfarsit, si este cuprins de o mare lipsa de credinta. Credinta sa este puternic zdruncinata cand o fata tanara are un accident si moare in mainile lui dupa ce ii face ritualul prin care ii iarta pacatale. Mentorul sau inca crede in el, si il trimite in Italia pentru a lua parte la un curs de exorcism, in speranta ca isi va intari credinta.

Filmul The Rite online subtitrat in romana este un film de groaza despre exorcizari realizat de catre un regizor cu renume.

În timpul orelor de curs, el întâlneşte o femeie tânără, Angelina. El in curând află că ea este un reporter care a fost solicitata pentru a asista la acest curs pentru un articol într-un ziar. Realizand ca Michael este un sceptic si este foarte neincrezator în credinţa lui, Părintele Xavier ii solicită mai târziu lui Michael pentru a se vedea cu un prieten de-al său, Părintele Lucas (Anthony Hopkins), care este un renumit exorcist iezuit. Michael este de acord si se intalneste cu parintele Lucas la el acasă in filmul de groaza The Rite online , în cazul în care el vede unul dintre pacienţii preotului: o gravidă de şaisprezece ani fată. Este mai târziu a arătat că ea a fost violată de tatăl ei, care a condus la posesia ei.

Cu toate acestea, Michael din filmul The Rite online subtitrat rămâne sceptic, chiar şi după ce martorul unor evenimente cu mai multe elemente supranaturale, cum ar fi fata tuse până la trei unghii lungi şi vorbesc fluent limba engleză. Ea aminteşte subliniat Michael a ultimului pacient el îmbălsămat şi de aversiunea sa faţă de tatăl său. El a mai târziu vorbeşte din nou cu Angelina, care îi cere să releu informaţiile pe care le primeşte de la Tatăl Lucas la ei, ca ea a încercat să susţină un interviu cu el de mai multe ori, dar a fost refuzat. Michael scade. Între timp, agravează fata posedat de condiţie, Tatăl Lucas fapt care ia determinat şi Michael au luat-o la un spital pentru îngrijiri suplimentare. Acolo, Părintele Lucas efectuează un alt ritual de exorcizare pe fată în timp ce Michael Rite statea sa observe cum decurg lucrurile. Ei părăsesc camera de spital, împreună cu Michael, în timp ce Tatăl Lucas petrece noaptea în afara camera fetei. Tarziu in acea noapte, ea a erorii, copilul moare din stop cardiac şi mama de la pierderea de sânge. Descurajat, Parintele simte că a eşuat in a o ajuta pe fata. După ce Michael vede acest lucru, el decide să se confeseze lui Angelina.

Related Posts

The Rite Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Rite online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. eugenia says:

    nu sant un privitor ampatimit al genului, dar ,,the rite,, este antradevar un film pe care il urmaresti cu placere .

  2. gino says:

    doresc sa fiu abonatul vostru !

Nume: 

Email: