The Scorpion King Online

The Scorpion King Online Subtitrat

The Scorpion King online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Scorpion King online subtitrat, un film american de actiune si de fantezie care il are in rolul principal pe faimosul luptator de wrestling – The Rock. Mathayus impreuna cu fratele sau Jesup si prietenul sau Rama sunt ultimii mercenari akkadieni si sunt angajati de catre regele Pheron pentru a ucide o vrajitoare, a carui puteri ii permit marelui imparat Memnon sa-si conduca imperiul cu forta.

Mathayus se furiseaza in tabara lui Memnon si isi gaseste calea catre cortul vrajitoarei, iar aici descopera ca vrajitoarea Scorpion este defapt o prea frumoasa vrajitoare al carui nume este Cassandra. Din pacate Mathayus este descoperit si prins de catre garzi, din cauza unui pont pe care fiul tradator a lui Pheron l-a dat; iar asta a cauzat si moartea lui Rama si Jesup. Filmul The Scorpion King online subtitrat in romana este o continuare a filmului Mumia.

Inainte ca Memnon sa-l ucida pe Mathayus, Cassandra protesteaza, spunand ca zeii sunt de partea lui si ucigandu-l ar putea sa-i enerveze. Memnon din filmul The Scorpion King 1 subtitrat gratuit in romana isi pune supusii sa-l ingroape pe Mathayus in nisip pana la gat si sa fie ucis de catre furnici. Cu ajutorul unui hot de cai pe nume Arpid, pe care Mathayus l-a intalnit mai devreme, acesta reuseste sa scape.

La palatul lui Memnon, Cassandra ii spune acestuia ca armatele sale vor cuceri vestul si ca regina Isis si soldatii ei se vor indrepta spre cele patru vanturi. Memnon le da ordine soldatilor sai sa se pregateasca pentru ultima campanie de razboi. Cassandra il avertizeaza pe Memnon ca metodele sale nu vor aduce niciodata pace, dar acesta refuza sa asculte, si acesta ii reaminteste despre o profetie cum ca o persoana va deveni regele Scorpion si ca va fi nemuritor atunci cand luna va intra in templul lui Scorpio. Memnon crede ca al lui este destinul de a deveni Scorpion King, si planuieste sa o faca pe Cassandra regina lui, in ciuda avertismentelor ei cum ca daca isi va pierde virginitatea isi va pierde si puterile.

Related Posts

The Scorpion King Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Scorpion King online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: